Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 10 mei 2019

Nieuwe beelden van Final Fantasy VII Remake smaken naar meer

Final Fantasy VII wordt nog altijd gezien als één van de grootste games ooit. Onlangs ben ikzelf de volledige game aan de slag gegaan op de Nintendo Switch en dat was weer enorm genieten. De review daarvan kun je hier lezen. Maar er wordt ook al een hele tijd gewerkt aan een heuse Final Fantasy VII Remake. Dat is de klassieker in een nieuw jasje. Het project is volgens uitgever Square Enix zo groot, dat het in verschillende episodes zou worden uitgebracht. Vandaag hebben we nieuwe beelden van het begin van de game.

Final Fantasy VII Remake beelden

De nieuwe Final Fantasy VII Remake beelden komen uit de meest recente aflevering van Sony’s State of Play. Dat is kort door de bocht het antwoord van Sony op de succesvolle Nintendo Directs. Tijdens de nieuwe aflevering zijn er weer wat nieuwe dingen getoond van games die ontwikkeling zijn. Het geheel werd afgesloten met verse beelden van de Final Fantasy VII Remake. Daarbij werd ook gelijk verteld dat we binnenkort meer van de game kunnen verwachten. In juni zou dat moeten gaan gebeuren, wat de maand is waarop de E3-gamebeurs wordt gehouden. Bekijk de nieuwe trailer hieronder.

In de trailer zien we vooral scenes uit het begin van de game, met de openingsmissie. Daarbij zien we naast Barret en Cloud personages als Jessie, Wedge en Biggs, inclusief hun stemacteurs. Ook is er veel aandacht voor Aerith, één van de speelbare personages, die een belangrijke rol in het verhaal heeft. Andere opvallende punten uit de trailer is de Limit Break van Cloud die wordt getoond, verschillende eindbazen en een kleine teaser van Sephiroth aan het van de trailer. Dat lijkt te verwijzen naar een stuk dat pas later in de game gepland staat. Hieronder ook nog een paar screenshots van de Final Fantasy VII Remake.

Final Fantasy VII Remake screenshots

Final Fantasy VII Remake

Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Nieuwe beelden van Final Fantasy VII Remake smaken naar meer
Sluiten