Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 6 mrt 2020

Final Fantasy VII Remake-demo wordt in hoog tempo voltooid

Deze week was een mooie week voor de liefhebbers van de Japanse RPG. Het was namelijk de week waarin de Final Fantasy VII Remake demo verscheen. Op die manier kon je op de PlayStation 4 ontdekken wat het begin van de game te beiden had. Ikzelf heb hem gelijk gespeeld en heb er ongeveer 45 minuten over gedaan om hem te voltooien.

Ik was daarbij echt aan het genieten van de omgeving, het verhaal, de personages, het vechtsysteem en ga zo maar door. Maar wanneer je geen tijd hebt om het er allemaal in te steken, dan kun je het ook een stuk sneller doen. Dat laten de verschillende speedrunners nu al zien.

Final Fantasy VII Remake speedrunners gaan los

Als speedrunner probeer je een game zo snel mogelijk te voltooien. Op die manier zie je soms hoe gamers 1/10 van de tijd nodig hebben voor wat jij in een game doorbrengt. Hoewel dat nu nog niet het geval is, is het wel indrukwekkend om te zien hoe weinig tijd sommige gamers nodig hebben om de Final Fantasy VII Remake nodig hebben. We zien al hoe gamers het binnen no-time voltooien. Op het moment van schrijven schijnt de onderstaande clip het snelste van allemaal te zijn. Daarin zien we hoe de gamer in kwestie net iets meer dan een kwartier nodig heeft om het einde van de demo te halen.

Bekijk FF7R DEMO (Normal) 15:19 van inugakushin op www.twitch.tv

Dat belooft dus wat voor de volledige release van de Final Fantasy VII Remake. Deze had oorspronkelijk nu al beschikbaar moeten zijn, maar een tijdje geleden werd al duidelijk dat hij werd uitgesteld. Nu moeten we nog even wachten tot 10 april. Dan verschijnt de game en komt hij exclusief uit op de PlayStation 4. Wil je meer lezen over de game? Bezoek dan hier onze overzichtspagina met alle nieuwtjes en meer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Final Fantasy VII Remake-demo wordt in hoog tempo voltooid
Sluiten