Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 12 jan 2018

Final Fantasy XII: The Zodiac Age komt ook naar de pc

De Japanse RPG Final Fantasy XII: The Zodiac Age krijgt na zijn remaster op de PlayStation 4, die in de zomer van 2017 uitkwam, ook een pc-versie. Deze heeft uitgever Square Enix aangekondigd. En er is meer goed nieuws. Final Fantasy XII: The Zodiac Age komt namelijk al op 1 februari uit.

Final Fantasy XII: The Zodiac Age

De pc-versie van Final Fantasy XII: The Zodiac Age is gebaseerd op de PlayStation 4-remaster en ziet er zodoende al een stuk beter uit als het origineel. Voor de pc-versie heeft men echter nog een paar interessante upgrades. Zo draait de game op 60 fps, ondersteunt de game brede monitoren (het is zelfs mogelijk om drie monitoren naast elkaar te zetten voor een 48:9-resolutie), kun je vanaf het begin aan de slag met een New Game Plus-optie, krijg je vanaf het begin de mogelijkheid om uit verschillende muziekstijlen te kiezen en is de game voorzien van controller- en Steam Trading Card-support.

Naast de gewone versie krijgt de game ook een Collector’s Edition. In deze versie krijg je een mooie steelbook van de game, met daarin de originele soundtrack. Verder wordt de Collector’s Edition voorzien van een vijfdelig Judge Masters Bust Set en een six-card art set.

Final Fantasy XII: The Zodiac Age neemt je meer naar de wereld van Ivalice. In deze magische wereld maak je kennis met een berg aan verschillende personages. Ieder heeft zijn eigen leven en doelen, maar door een gezamenlijke vijand komt men snel samen om het op te nemen tegen het kwaad. De game kwam oorspronkelijk op de PlayStation 2 uit en werd toen gezien als een Final Fantasy-game die vooruitstrevend was, met een actief vechtsysteem en een soundtrack die iets meer pit had in vergelijking met zijn voorgangers. Hieronder hebben we nog een paar screenshots van de pc-versie van de game.

Final Fantasy XII: The Zodiac Age Screenshots

Final Fantasy XII: The Zodiac Age
Final Fantasy XII: The Zodiac Age screenshots 6
Final Fantasy XII Xbox Game pass
Final Fantasy XII
Final Fantasy XII

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Final Fantasy XII: The Zodiac Age komt ook naar de pc
Sluiten