Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 27 december 2018

Final Fantasy XIV Patch 4.5 komt op 8 januari uit

Final Fantasy XIV is en blijft één van de grotere MMORPG’s van dit moment. De game wordt nog altijd door vele miljoenen gamers gespeeld en zijn kijken met verlangen uit naar nieuwe content. Volgend jaar verschijnt met Shadowbringers een grote nieuwe uitbreiding. Meer daarover lees je hier. Voordat het zover is, is er gelukkig nog genoeg te doen. Zo verschijnt op 8 januari Patch 4.5 met een hoop vernieuwingen.

Final Fantasy XIV Patch 4.5 brengt de Blue Mage

Eén van de belangrijkste toevoegingen van Final Fantasy XIV Patch 4.5 is de introductie van de Blue Mage-job. Deze komt overigens pas een week na de release van de patch, dus op 15 januari van volgend jaar. Hij komt dan beschikbaar voor spelers die een level 50 Disciple of War- of Magic-klasse/job hebben en het hoofdscenario van A Realm Reborn hebben afgerond.De Blue Mage is de eerste “Limited Job” in de serie en goed voor een unieke solo-spelervaring, waarin spelers alle Blue Mage-vaardigheden kunnen leren door monsters te verslaan. Nadat spelers met de job level 50 hebben bereikt, kunnen ze zich ook wagen aan een serie Blue Mage-exclusieve content getiteld The Masked Carnivale.

Final Fantasy XIV Patch 4.5

Op 8 januari zelf krijg je een aantal nieuwe Scenario-quests, waarin het verhaal van A Requiem For Heroes centraal staat. Verder komt er een nieuwe Trial, waar je het op kunt nemen tegen Eiryu. Er is een nieuwe instanced Dungeon genaamd Ghimlyt Dark en voor een raid mag je afreizen naar The Orbonne Monastery.

Verder krijgt de Gold Saucer een update net nieuwe dingen om in te beleven en zijn er nieuwe minions, mounts, kapsels en emotes om te ontdekken.

Final Fantasy XIV Patch 4.5

Dit is overigens het eerste deel van de A Requiem For Heroes-content. Het tweede gedeelte staat gepland voor maart. In de zomer verschijnt dan de Shadowbringers-uitbreiding voor de game. Wil je meer lezen over Final Fantasy XIV? Kijk dan eens hier. Tot slot hebben we hieronder een groot aantal screenshots.

Final Fantasy XIV Patch 4.5 Screenshots

Final Fantasy XIV Patch 4.5
Reageer op artikel:
Final Fantasy XIV Patch 4.5 komt op 8 januari uit
Sluiten