Final Fantasy XIV Shadowbringers komt op 2 juli uit

Met Final Fantasy XIV Shadowbringers krijgt de MMORPG zijn derde grote uitbreiding. Tijdens de Final Fantasy Fan Fest in Las Vegas werd de game onthuld, zoals je hier kunt lezen. Dat evenement draaide echt om het vrijgeven van de eerste informatie. Tijdens het Final Fantasy Fan Fest in Parijs, waar we andermaal verslag van doen, is duidelijk geworden wanneer je met de game aan de slag kunt gaan.

Final Fantasy XIV Shadowbringers komt op 2 juli

En zoals de titel eigenlijk al verraadde komt Final Fantasy XIV Shadowbringers op 2 juli uit. Mocht je er blind op vertrouwen dat de game iets voor je is, dan kun je de game vanaf 6 februari gaan pre-orderen. Wanneer je dat doet, krijg je vervroegd toegang tot de game. Als het goed is moet je dan vanaf 28 juni er al mee aan de slag gaan. Daarnaast krijg je als je pre-ordert een Baby Gremlin Minion om overal mee naar toe te nemen en speciale Aertheryte Earrings. Die laatste geven je een EXP-boost van dertig procent tot en met level 70. Op die manier kun je sneller het beoogde niveau halen om vervolgens helemaal klaar te zijn voor de uitbreiding.

Final Fantasy XIV Shadowbringers

Daarnaast is ook bekendgemaakt dat de game een Collector’s Edition krijgt. Hieronder zie je wat er allemaal in die Collector’s Edition komt te zitten.

Final Fantasy XIV Shadowbringers

De Final Fantasy XIV Collector’s Edition wordt geleverd in een speciale doos en brengt onder andere een Figurine van een Dark Knight met zich mee. Verder wordt de Collector’s Edition geleverd met een artbook, een set speelkaarten met artwork van Final Fantasy XIV op elke speelkaart en een zogenaamde logo cling, die je ergens mooi kunt neerzetten.

Final Fantasy XIV Shadowbringers

Ook zijn er een drietal in-game items die je krijgt bij de Collector’s Edition. Zo krijg je een Fran Minion (Fran ken je als het konijn-achtige wezen uit Final Fantasy XII), een vliegende Gran Mount en een Revolver, welke gebruikt kan worden door de Gunbreaker, wat een nieuwe job is.

Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Final Fantasy XIV Shadowbringers komt op 2 juli uit
Sluiten