Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 11 februari 2020

Fire Emblem: Three Houses DLC lijkt een los verhaal te zijn

Qua gamereleases is het nog altijd erg rustig dit jaar. Dus wanneer een bestaande game als Fire Emblem: Three Houses een uitbreiding krijgt, dan is dat al een reden voor een klein feestje. De Cindered Shadows DLC verschijnt donderdag en nu heeft Nintendo wat meer duidelijk gemaakt over hoe de uitbreiding werkt.

De Cindered Shadows DLC introduceert een vierde House in de game genaamd de Ashen Wolves. Deze groep studenten verschuilt zich onder de zogenaamde Abyss en lang was het niet duidelijk dat zij er waren. Met de nieuwe uitbreiding heb je de mogelijkheid om nieuwe personages aan je leger toe te voegen.

Fire Emblem: Three Houses DLC

Nu heeft Nintendo UK een tweet de wereld in gestuurd die iets meer duidelijkheid geeft. Het lijkt er wel op dat je de nieuwe personages gaat krijgen wanneer je een nieuw verhaal begint, maar wanneer je dat doet, wordt het stuk van de Cindered Shadows DLC in Fire Emblem: Three Houses wel los verteld. Het wordt dus niet verweven met de reeds bestaande missies, maar zijn echt losse opdrachten die je uitvoert. Ook is het mogelijk om de diverse personages in het eerste deel van de game te rekruteren. En wanneer het tweede deel van de game dan begint, dan vechten ze aan je zijde. In dat laatste gedeelte zul je dan nog wel interacties hebben en wellicht zijmissies.

De vier nieuwe personages zijn overigens Balthus, Hapi, Yuri en Constance. Ook zullen deze personages mee doen aan jouw lessen en kun je hun loyaliteit verhogen. De uitbreiding is onderdeel van de Expansion Pass voor Fire Emblem Three Houses. Het is de laatste en tevens grootste uitbreiding van de game. Heb je de game nog niet? Scoor hem dan hier. En hier hebben we nog de uitgebreide review van de game.

Reageer op artikel:
Fire Emblem: Three Houses DLC lijkt een los verhaal te zijn
Sluiten