Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 17 januari 2020

Fire Emblem: Three Houses krijgt een grote uitbreiding

Fire Emblem: Three Houses is één van de betere games die vorig jaar op de Nintendo Switch verscheen. Het is een game die enorm veel content biedt en een zeer goed verhaal heeft.

En als je alle drie de hoofdcampagnes van de game hebt uitgespeeld, iets dat vele tientallen uren in beslag neemt, dan hebben we goed nieuws. Gisteren is bekendgemaakt dat de Fire Emblem: Three Houses een grote uitbreiding gaat krijgen.

Uitbreiding voor Fire Emblem: Three Houses

Met de lancering kreeg Fire Emblem: Three Houses eigenlijk al gelijk een uitbreidingspas. Door die aan te schaffen was je verzekerd van een aantal uitbreidingen die Nintendo in de planning had staan. Tot nu toe hebben we daarbij vooral kleine uitbreidingen gekregen, zoals kostuums, voorwerpen en wat nieuwe personages. De nieuwe uitbreiding brengt echter nieuwe content. De uitbreiding heet Cindered Shadows. Daarin wordt bekendgemaakt dat er na de drie bekende Houses op de academy nog een vierde aanwezig is.

Deze wordt de Ashen Wolves genoemd en is eigenlijk een groot geheim. De nieuwe factie leeft in het riool onder de academie en op die manier konden zij zich goed verschuilen. Naast het feit dat de nieuwe factie geïntroduceerd wordt, krijg je ook de mogelijkheid om vier nieuwe personages te rekruteren. Deze worden daarna ook bijgehouden in het hoofdverhaal. Op die manier heb je dus naast het zijstapje ook in het overkoepelende gedeelte dus nog iets aan de uitbreiding.

Fire Emblem: Three Houses
De nieuwe personages in de game (Bron: Nintendo)

De nieuwe uitbreiding moet op 12 februari gaan verschijnen. Daarmee is alle content die gepland stond voor de expansion pass uitgebracht en is dat dus hetgeen wat Fire Emblem: Three Houses ons in totaal biedt. Wellicht is dat een goed moment voor Nintendo om bekend te maken dat er een nieuw deel aankomt. Heb je de game nog niet? Dan kun je hem hier scoren. Wil je meer lezen over alles dat speelt op de Nintendo Switch? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Fire Emblem: Three Houses krijgt een grote uitbreiding
Sluiten