Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Gadgets 23 feb 2019

“Fitbit’s Versa smartwatch krijgt een Lite versie”

De Fitbit Versa verscheen vorig jaar op de markt in twee varianten, namelijk een standaard versie en een Special Edition. De standaard Versa kun je kopen in de kleuren zwart zilver of rosé goud, terwijl de speciale editie weer beschikbaar is in een paar andere kleurtjes. Een tijdje geleden leek het er even op dat Fitbit drie nieuwe kleuren zou toevoegen, afgaande van gelekte foto’s via Technobuffalo. Volgens de bekende tipster Evan Blass zou dat echter niet het geval zijn, maar zou op de foto’s een Lite versie van de Fitbit Versa te zien zijn.

Fitbit Versa Lite

Natuurlijk is dat ook weer een gerucht, maar we weten inmiddels dat Blass toch wel redelijk goed te vertrouwen is. Het ziet er dus naar uit dat we binnenkort een Versa Lite kunnen verwachten. De smartwatch ziet er qua uiterlijk zo’n beetje hetzelfde uit als de Versa, maar lekte in de kleuren wit, rose en blauw. Helaas zijn de kleuren verder even het enige dat er over de wearable bekend is.

Fitbit Versa Lite

Goedkoper met minder specs

De naam Lite doet natuurlijk vermoeden dat het om een goedkopere versie van de Fitbit Versa gaat en dat hij niet uitgerust zal worden met alle specs van het normale model. Maar het wordt nog even afwachten op de volgende leak voor meer informatie over wat deze specs precies zullen worden. De normale Fitbit Versa is te in Nederland te koop voor zo’n 176 euro, terwijl je voor de Special Edition 209 euro kwijt bent.

Fitbit Versa Lite

Verder lekte er onlangs ook een foto van een nieuwe Fitbit tracker en wel voor kinderen. Deze komt in vrolijke kleurtjes en ziet er een stuk kindvriendelijker uit dan de standaard tracker uit de Fitbit collectie. Het display lijkt wel zwart/wit te zijn, wat enigszins vreemd is.

PhoneArena

Reageer op artikel:
“Fitbit’s Versa smartwatch krijgt een Lite versie”
Sluiten