Fitness met muziek? Dit zijn dé ultieme workout songs op Spotify

2018 is nog maar net begonnen en dat kan maar één ding betekenen: je goede voornemens realiseren in de sportschool. Spotify heeft ’t je wat makkelijker gemaakt door een lijst op te stellen met de populairste liedjes waarop gesport is in 2017. Wij noemen ze hieronder even voor je op.

Fitness met Spotify

Dat Spotify momenteel razend populair is, is algemeen bekend. Inmiddels staan er meer dan 25 miljoen work-out afspeellijsten op de muziekstreamdienst. Om jou nét even dat laatste duwtje in de goede richting te geven heeft Spotify de nummers bekendgemaakt die de sportievelingen onder ons het meest beluisteren. Scheelt jou weer uren zoeken.

Wereldwijd gezien doet ‘Till I Collapse’ van Eminem het lekker. Vorig jaar stond dit nummer ook al bovenaan de lijst. In Nederland doet dit liedje het net zo goed met een mooie derde plaats. Maar de lijst wordt in Nederland aangevoerd door Axwell /\ Ingrosso met ‘More Than You Know’. Blijkbaar zijn Nederlanders niet bijzonder sportief volgens Spotify, in de lijst van steden waar workout-muziek het meest gestreamd wordt is een Nederlandse stad in geen velden of wegen te bekennen. Oslo, yes Oslo, staat op nummer 1, gevolgd door Miami.

Spotify

De algemene top work-out tracks:

Eminem – Till I Collapse
Post Malone – rockstar
Eminem – Lose Yourself – Soundtrack Version
Kendrick Lamar – HUMBLE.
Axwell /\ Ingrosso – More Than You Know
J Balvin – Mi Gente (feat. Beyoncé)
Camila Cabello – Havana
Jax Jones – You Don’t Know Me – Radio Edit
Dua Lipa – New Rules
Kanye West – POWER

Dit artikel verscheen eerder op FHM.

De top work-out tracks in Amerika:

Post Malone – rockstar
Kendrick Lamar – HUMBLE.
Eminem – Till I Collapse
G-Eazy – No Limit
Cardi B – Bodak Yellow
Eminem – Lose Yourself – Soundtrack Version
Imagine Dragons – Thunder
Demi Lovato – Sorry Not Sorry
Kendrick Lamar – DNA

Ook al is een avond ouderwets fitnessen op deze muziek heerlijk, de manier waarop wij sporten verandert. Mede doordat apparatuur en sportkleding steeds slimmer worden. In dit artikel leggen wij je uit fitness de aankomende jaren verandert.

Reageer op artikel:
Fitness met muziek? Dit zijn dé ultieme workout songs op Spotify
Sluiten