Albus Perkamentus verantwoordelijk voor uitstel The Flash

In 2017 maakte we kennis met DC’s The Flash in Justice League, maar de held rent nu zelfstandig de bioscoop in. De film, die officieel nog geen titel of releasedatum had, zou in maart in productie gaan. Iets wat door problemen met, onder andere, Albus Perkamentus niet gaat lukken. 

Albus Perkamentus zit The Flash dwars

The Flash is als serie, in de vorm van The CW’s The Flash, een groot succes. Hetzelfde kan op dit moment nog niet gezegd worden over Ezra Miller’s variant in de bioscoop. Het personage verscheen in Justice League, maar hoe die film was een flop. Echter zijn fans wel hyped over het feit dat het personage zijn eigen film krijgt. Warner Bros. wil, na verschillende flops, hun superhelden films iets anders aanpakken. Hiervoor is een andere aanpak nodig, waardoor The Flash de bioscopen in zal rennen. Echter gaat het op dit moment nog niet heel soepel.

De productie van The Flash, welke in maart 2019 zou moeten beginnen, is uitgesteld. De schrijvers van de films zijn op dit moment met het script bezig en weten niet of ze de deadline gaan halen. Hierdoor zal de productie moeten verplaatsten, maar door Albus Perkamentus en zijn vrienden van Fantastic Beasts gaat dit niet lukken. Ezra Miller krijgt namelijk een aardige rol in de derde film van de serie, waarvan de productie in juli moet beginnen. Dit zorgt ervoor dat Ezra daarna pas in de huid kan kruipen van Barry Allen.

Albus Perkamentus verpest The Flash

Warner Bros. pakt het beter aan

De keuze voor Warner Bros. was eigenlijk simpel. Toch proberen het script af te krijgen en de productie alsnog in maart laten beginnen. Echter lijkt het erop dat de producent van zijn fouten heeft geleerd. Er wordt goed de tijd genomen om het script zo perfect mogelijk af te leveren. De productie verschuift, waardoor de releasedatum ook veranderd. Officieel gezien, naar het publiek toe, had de film nog geen groen licht. Ook is er nog geen titel bekend. Dat de film dus pas in 2021 gaat verschijnen, zal weinig mensen teleurstellen.

Warner Bros. lijkt het overduidelijk ander aan te willen pakken. De periode met Ben Affleck als Batman en Henry Cavill als Superman bleek geen succesfactor te zijn. Daar gaat de studio dan ook niet mee door. Waar ze zich wel op gaan richten zijn verschillende superhelden films. Zo zien we dit jaar Aquaman verschijnen, komt volgend jaar Wonder Woman terug en zien we een nieuwe Suicide Squad voorbij komen. De producent komt zelfs met een heuse Joker film waarbij Joaquin Phoenix de lead in heeft. Nu richt het dus ook zijn pijlen op The Flash, welke dus in serie vorm een groot succes is.

Reageer op artikel:
Albus Perkamentus verantwoordelijk voor uitstel The Flash
Sluiten