Tech 1 aug 2018 Noah Korevaar

Flavors of Youth: Netflix-film van makers Your Name

Op 4 augustus komt er een bijzonder project direct naar Netflix: Flavors of Youth. Deze film komt van dezelfde studio die een van de meest succesvolle anime-films ooit afleverde: Your Name. Die film wist wereldwijd te scoren, dankzij een intrigerend verhaal en schitterende beelden.

Flavors of Youth komt naar Netflix

Van schilderachtige achtergronden tot scherpe animatie: Your Name was een feest voor het oog. Alleen daarom zou je de film al uit kunnen kijken, zelfs met het geluid uit. Daarmee zou je de vertelkunsten van Makoto Shinkai echter tekort doen.

Hij is helaas niet betrokken bij de productie Flavors of Youth. Maak je echter geen zorgen, want dezelfde studio en animatietalenten zitten weer achter de digitale tekentafel. Netflix heeft eindelijk een volledige trailer uitgebracht. En ja hoor, fans kunnen gerust de dagen afstrepen: ook Flavors of Youth is een visueel spektakel.

Flavors of Youth Anime op Netflix
Flavors of Youth Anime op Netflix Flavors of Youth Anime op Netflix

De film speelt zich af in drie hoofdstukken, verspreid over drie steden. De rode draad wordt geweven door de kracht van liefde, onaantastbaar door de tand des tijds. Flavors of Youth zit vol herinneringen en de magie van de kleine dingetjes in het leven.

Jup, dat is dus even vaag als intrigerend, precies zoals we van CoMix Wave Films gewend zijn. Dat is ook direct de kracht van anime: de flexibiliteit van dit medium biedt ruimte voor het overbrengen van emoties, op een non-lineaire en creatieve manier.

Na Your Name wordt het pittig om opnieuw de lat hoger te leggen, maar een ding is zeker: fans van mooie plaatjes hebben vanaf 4 augustus weer een must-see erbij. Met een beetje geluk weet het verhaal ook nog eens goed uit te pakken, en heeft Netflix een wereldwijde topfilm te pakken.

Wil je ondertussen in de wondere wereld van anime duiken? In dit artikel leggen we je precies uit welke toppers van Netflix je niet mag missen.

Reageer op artikel:
Flavors of Youth: Netflix-film van makers Your Name
Sluiten