Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 20 aug 2020

Flight Simulator 2020 verandert paleis in flatcomplex

Flight Simulator 2020 is een heerlijke game, waarmee je de mogelijkheid hebt om de hele wereld over te vliegen. Op die manier kun je op plekken komen die je normaal gesproken nooit zal bezoeken, zeker niet in deze tijd.

Voor de game maakt de ontwikkelaar gebruik van verschillende sateliettechnieken om alles zo goed mogelijk over te brengen in Flight Simulator 2020. Als je kijkt naar hoe wegen lopen of hoe land zich verhoudt ten op zichte van meren en rivieren, dan klopt het. Maar op het gebied van details gaat er wel wat mis.

Flight Simulator 2020 en het Britse koningshuis

En eerlijk gezegd kan ik dat de mensen achter Flight Simulator 2020 niet kwalijk nemen. Je hebt zo’n immens grote game gemaakt, dat er hier en daar wat foutjes in sluipen. En die foutjes zijn daarbij eigenlijk wel grappig. Zo kun je over Londen vliegen en daarbij Buckingham Palace tegenkomen. Maar in plaats van een prachtig paleis, zie je dan een flatcomplex. Hieronder de afbeelding van de BBC.

Flight Simulator 2020

Een ander opvallend punt in Flight Simulator 2020 vinden we in Melbourne, waar vanuit het niets een soort dunne wolkenkrabber van zo’n 2 kilometer de lucht in torent. En dat is geen glitch of iets, omdat je er daadwerkelijk op kunt landen, zoals de onderstaande video laat zien.

Palmbomen zijn niet gewenst

Naast het feit dat er wat problemen zijn met gebouwen, is er ook iets met de vegetatie aan de hand. Wanneer je in Los Angeles bent, dan zul je overal palmbomen tegenkomen. Maar die zijn wellicht wat lastig na te maken in Flight Simulator 2020. En zodoende zien we geen andere soort bomen, maar heeft me er voor gekozen om een soort stenen monolieten neer te zetten.

Wil je weten wat wij van de game vinden? Lees dan hier onze uitgebreide review.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Flight Simulator 2020 verandert paleis in flatcomplex
Sluiten