Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 10 jun 2019

Flight Simulator is terug

Flight Simulator is een gameserie die een hele lange tijd bestaat. Het is een game of misschien wel een ervaring die perfect si voor hen die het gevoel willen hebben om over de wereld te vliegen. Sommigen bouwen een complete cockpit na om vanuit daar het gevoel te hebben een piloot te zijn. Voor die mensen is er goed nieuws. Er komt namelijk een nieuwe Flight Simulator uit.

Flight Simulator leeft

De nieuwe Flight Simulator heet gewoon Flight Simulator, dus qua naam is het niet heel erg origineel. Het gaat echter om de mogelijkheden die de game biedt. In Flight Simulator maakt de ontwikkelaar gebruik van de mogelijkheden die Microsoft biedt. Zo wordt er gebruik gemaakt van Azure en de verschillende Cloud servers die Microsoft. Op die manier wordt er een wereld gemaakt die er fantastisch uit ziet. Dat is althans het gevoel dat de trailer ons geeft.

In de game kun je aan de slag met verschillende kleine vliegtuigen, maar ook grote vliegtuigen zijn van de partij. De game moet in 2020 gaan uitkomen en verschijnt dan exclusief op de pc.

Wil je meer lezen over alles dat zich op het gaminggebied afspeelt? Bezoek dan onze handige overzichtspagina hier.

Reageer op artikel:
Flight Simulator is terug
Sluiten