Milton Broen
Milton Broen Home 13 jan 2018

De Flop Chair is de ideale vervanger voor een slaapbank

Als je over een klein appartement beschikt is een slaapbank een uitkomst voor je. In de meeste gevallen kun je binnen een handomdraai je bank zo tot een bed omtoveren. Het nadeel waar je echter mee kampt is dat de bank óók (te) groot is voor jouw kleine ruimte. Voor dit probleem is er nu een nieuwe oplossing; een vernuftige slaapstoel.

Flop Chair is dé vervanger voor de slaapbank?

De Flop Chair is vanuit een ingenieuze gedachte bedacht. Ontwerpster Elena Sidorova heeft het er niet bij laten zitten door een ‘gewone’ slaapstoel te ontwerpen. Ze heeft letterlijk een stoel gemaakt die je uit kunt klappen tot een compleet bed. Waar moet je je kussens en matras opbergen? Daar heeft Elena ook aan gedacht. Onder de stoel is een opbergruimte aanwezig waar je al jouw benodigdheden, zoals een matras, deken en kussens kwijt kunt. Smart thinking.

Flop Chair in huis halen?

Als je overtuigd bent en bezitter wilt worden van de Flop Chair, dan moet je helaas nog even wachten. Over de verkoop heeft Elena namelijk nog niks bekend gemaakt. Maar je kunt uiteraard hier contact met haar zoeken als je interesse in de Flop Chair hebt.

Wil je ook op werk kunnen slapen?

Werk je hard en ga je het liefst 24/7 door? Dan is een slaapbureau misschien wel iets voor jou. Check dit artikel om te ontdekken hoe het werkt. Of houd onze (smart)home-pagina in de gaten voor alle updates die jouw woonomgeving net wat comfortabeler maken.

Reageer op artikel:
De Flop Chair is de ideale vervanger voor een slaapbank
Sluiten