Football Manager 2020 is nu gratis binnen te halen

De Eredivisie is afgelopen weekend van start gegaan, waardoor we weer wekelijks kunnen genieten van voetbal op de groene mat. Heb jij het idee dat jij het veel beter weet dan de trainer van je favoriete club? Dan kun je dat bewijzen in Football Manager 2020.

De reeks is al jaren een absolute must-have voor voetballiefhebbers met tactisch inzicht. Heb jij Football Manager 2020 nog niet eerder kunnen spelen? Dan hebben we goed nieuws: de game is namelijk gratis binnen te halen.

Football Manager 2020 voor nop

En het mooie van dit alles: het is geen tijdelijke actie. Niet een weekendje losgaan met Football Manager 2020, maar gewoon scoren en vervolgens voor altijd blijven spelen. De game wordt namelijk gratis weggegeven op de Epic Game Store. De uitgever van onder andere Fortnite geeft vaker games gratis weg. Het bedrijf hoopt op die manier steeds meer gamers over te halen om voortaan de pc-games op die store aan te schaffen. In het verleden werd bijvoorbeeld ook een game als GTA 5 gratis weggeven. Het enige wat je moet doen? De game scoren voor 24 september. Want na die tijd is weer een andere game die gratis wordt weggeven.

Football Manager 2020
Gebruik de juiste opstelling (Afbeelding: Sega)

Is Football Manager 2020 niet helemaal je ding? Dan is het alsnog verstandig om even een bezoekje te brengen aan de Epic Game Store. Watch Dogs 2, een game die een paar jaar geleden door Ubisoft is uitgegeven is namelijk de andere game die je volledig gratis kunt binnenhalen. De pagina van de game vind je hier. Ook deze actie geldt tot en met 24 september en nadat je hem hebt gescoord, dan zit hij voor altijd in je bibliotheek.

Volgende week een andere klassieker

En wat gebeurt er dan op 24 september? Dan kun je aan de slag met een andere gratis game. Bouw dan je echte pretpark in RollerCoaster Tycoon 3: Complete Edition. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Football Manager 2020 is nu gratis binnen te halen
Sluiten