Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Culture 13 mrt 2020

For Honor krijgt een Prince of Persia-evenement

Mocht je nog altijd de game For Honor spelen (en dat doen nog altijd heel veel gamers wereldwijd), dan kun je je verheugen op een nieuw evenement in de game. Met Blades of Persia keert een klassiek gamepersonage uit Prince of Persia naar de game.

Dat is op zich niet heel erg gek, want zowel Prince of Persia als For Honor zijn eigendom van Ubisoft, dus de cross-over is redelijk snel gemaakt. De nieuwe update is sinds gisteren beschikbaar en is tot en met 2 april gratis voor alle For Honor-spelers.

Blades of Persia in For Honor

Tijdens dit Blades of Persia-evenement in For Honor is het mogelijk om aan de slag te gaan met een nieuwe gamemodus, een nieuwe quest voor de Arcade Mode en zijn er verschillende voorwerpen te verzamelen gebaseerd op de Prince of Persia-reeks. Zo is er onder andere een gratis event pass voor alle spelers beschikbaar. De nieuwe gamemodus is Ruler of Time. Hierin speel je op een variant van de Harbor Dominion map. Daarin nemen je het op tegen de Prince of Persia. Deze komt tijdens het potje meerdere malen op het slagveld en valt dan spelers aan met zijn speciale Dagger of Time. In de tweede week van het live-evenement komt hij als de Dark Prince op het slagveld en verandert dat weer de balans van de modus. Daarover wil de uitgever volgende week pas meer vertellen.

Dan de eerder genoemde gratis event pass. Dit is een soort battle pass waarmee je verschillende voorwerpen vrij speelt. Denk daarbij aan de 26 nieuwe ornamenten, maar ook dingen zoals een nieuw Battle Outfit of een Sand Mood Effect. Tot slot wordt tijdens het Prince of Persia-evenement in For Honor het menu voorzien van een andere visuele stijl en zul je muziek horen uit de Prince of Persia-reeks. Heb je For Honor nog niet? Dan kun je hem hier scoren. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
For Honor krijgt een Prince of Persia-evenement
Sluiten