Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Home 21 dec 2018

Perfect voor oudejaarsdag: Ford onthult noise cancelling hondenhok

Het is bijna 2019, maar toch steken we met zijn allen nog altijd een gigantische hoeveelheid vuurwerk af. Het levert een kleurrijk stuk spektakel op, maar voor onze trouwe viervoeters is het minder prettig.

Noise cancelling hondenhok

Die schrikken zich helemaal kapot van al die herrie. Daar zijn allerlei trucjes voor, van speciale vesten tot drugs voor honden. Dat is vaak ook wel nodig, want ze hebben een veel beter gehoor dan mensen. Dat levert een hoop stress op.

Ford heeft nu een schitterende oplossing voor dit probleem. Ja, het automerk. De fabrikant heeft een speciaal hondenhok ontworpen waar je ook stiekem best een kat in kwijt kunt.

Noise Canceling hondenhok

Het is een waar high-tech hok, want het mini-huisje is uitgerust met actieve noise canceling. Microfoons registreren het geluid uit de omgeving, zoals vuurwerk dus, en neutraliseren die pieken met tegengeluid. Daardoor verdwijnt de herrie volkomen.

Het hok van Ford vangt ook nog eens alle resulterende trillingen op en is voorzien van ventilatie. Oftewel, je viervoeter kan met een gerust hart verder slapen terwijl buiten de oorlog losbarst.

Het concept komt niet geheel vanuit het niks. Ford past noise canceling namelijk ook toe in bepaalde modernere modellen, zoals de Ford Edge SUV. Dit hondenhok is een mooie marketingstunt waarmee de autofabrikant zijn technologie aan de man probeert te brengen.

Dat is echter ook meteen het slechte nieuws: het blijft slechts bij een prototype. Er is maar een exemplaar dus, en je kunt ‘m niet kopen. Balen!

Manners

Reageer op artikel:
Perfect voor oudejaarsdag: Ford onthult noise cancelling hondenhok
Sluiten