Rutger Houweling
Rutger Houweling Gadgets 10 apr 2017
Leestijd: 2 minuten

Ford brengt ‘voertuig’ voor de allerkleinsten uit: een wieg met autosimulatie

Zeg maar dag tegen al die slapeloze nachten door de komst van een baby. Ford heeft namelijk een nieuwe gadget op de markt gebracht waarmee die kleine altijd lekker doorslaapt.

Een wieg met autosimulatie

Ouders van jonge kids hebben het zwaar. Je kunt het ontkennen, maar menig ouder kampt met een chronisch slaapprobleem. Slaapt die kleine een maand lekker door, begint de volgende maand de ellende. Toch zijn er oplossingen te bedenken…

Zo schijnen nachtelijke autoritten te helpen. Kinderen vallen ervan in slaap. Dit komt door de subtiele bewegingen en het hypnotiserende geluid van de motor. Nadeel: al deze nachtelijke autoritten kosten jou energie én geld voor benzine. Dan kun je beter je geld uitgeven aan de Ford Max Motor Dreams. Je slaapt en het kost je minder energie.

wieg

Ford Max Motor Dreams

De autosimulerende wieg, Max Motor Dreams, beschikt over LED-verlichting die de straatverlichting imiteert. De speaker aan de onderkant zorgt voor de slaapverwekkende motorgeluiden en wordt een ritje op de achterbank met vibraties gesimuleerd.

Om maar eens aan te tonen dat de innovatieve creativiteit er vanaf spat: de wieg komt met een app. Je kunt via de app een favoriete route instellen die door de weg wordt gereproduceerd. Toch jammer dat Ford alleen een wieg uitbrengt. Voorzie een volwassen bed van dezelfde snufjes en iedereen komt eindelijk uitgerust op zijn of haar werk.

Voor de geluksbaby (en ouders)

Als je overweegt een Max Motor Dreams voor jezelf aan te schaffen, dan moet je veel geluk hebben. Ford heeft namelijk welgeteld één slimme wieg geproduceerd. Als je een testrit bij Ford Spanje boekt, dan maak je kans.

Gelukkig zitten er genoeg commerciële mensen bij Ford Spanje en wordt de populariteit van de wieg getoetst. Is er écht behoefte aan zo’n slimme wieg dan gaat Ford dit kleine ‘voertuig’ op de markt brengen. Geen tijd om te wachten? Het Snoo-bedje is al wel beschikbaar en is voor een huilende baby ook een prettige oplossing.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Ford brengt ‘voertuig’ voor de allerkleinsten uit: een wieg met autosimulatie
Sluiten