Formule 1 kijken nu nóg goedkoper zonder Viaplay

Deals Jeroen Kraak 22 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Het is bijna zover: het Formule 1-seizoen staat op het punt van beginnen. Volgende week staat de Grand Prix van Bahrein op het programma. Je wil natuurlijk live de verrichtingen van Max Verstappen volgen. Dat kan nu extra voordelig, en dat zonder Viaplay.

Wij zijn sinds de prestaties van Max Verstappen allemaal trouwe Formule 1-volgers. De meest voordehandliggende manier is natuurlijk een abonnement op Viaplay. Maar weet je dat het veel goedkoper kan?

Formule 1: goedkoper kijken naar Max Verstappen

Vorig jaar nam Viaplay de rechten over van Ziggo Sport voor de Formule 1. Om Max Verstappen toch te volgen moest je daarom een abonnement afsluiten op de streamingdienst. Dat was met 13,99 euro per maand behoorlijk prijzig.

Dit jaar besloot Viaplay de prijzen nog eens te verhogen. Zo betaal je nu 15,99 euro per maand om naar Max Verstappen te kijken. Flink veel geld als je het vergelijkt met andere streamingdiensten als Disney+, Amazon Prime Video en Netflix. Als je de dienst echter alleen gebruikt voor de Formule 1 is er een goed alternatief.

F1 TV Pro in plaats van ViaPlay

Het is ook mogelijk om Formule 1 te kijken via F1 TV Pro. In tegenstelling tot Viaplay heeft deze dienst haar prijzen niet verhoogd. Sterker nog, het heeft nu een speciale aanbieding. Hierdoor kijk je zelfs nog goedkoper dan normaal naar de prestaties van Max Verstappen.

En het mooie is: het is nog eens helemaal legaal ook. Je hoeft dus geen obscure banners de hele tijd weg te klikken en je hebt beeld in een goede kwaliteit. Bovendien kun je ook nog eens kiezen voor Nederlands commentaar. Dat betekent dat je de commentatoren van Viaplay gewoon hoort. Ben je ze helemaal zat? Dan kies je simpel voor Engels commentaar.

Het hele Formule 1-seizoen duurt negen maanden. Doe 15,99 maal negen en je bent dus 143,99 euro kwijt om een heel seizoen Max Verstappen te volgen via Viaplay. Via F1 TV Pro ben je een stuk minder kwijt.

Normaal betaal je voor een heel jaar F1 TV Pro 64,99 euro, wat dus flink voordeliger is dan een jaar Viaplay. Maar het is nu voorafgaand aan het seizoen extra goedkoop. F1 TV Pro biedt 20 procent korting waardoor je nog maar 51,99 euro voor je eerste jaar betaalt.

Legendarisch Formule 1-moment krijgt comeback door LEGO

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen