Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 25 apr 2019

Fortnite 8.50 update brengt Avengers Endgame content

Mocht je zin hebben om nu Fortnite te gaan spelen, dan moet je eerst de Fortnite 8.50 update downloaden. Met deze update krijg je toegang tot een Limited Time Mode die helemaal raait om Avengers Endgame. Mocht je dus helemaal in de sfeer zitten van die film, dan kun je nu een stukje van de film in de game spelen.

De Fortnite 8.50 update met Avengers Endgame content

In de nieuwe modus kun je aan de slag met Thanos of één van de Chitauri krijgers aan de ene kant, en de helden aan de andere kant. In dat laatste geval speel je met je gewone skin, maar kun je wel aan de slag met de verschillende gadgets, wapens en vaardigheden van de superhelden uit Avengers Endgame. Hieronder alvast de trailer van de Fortnite 8.50 update.

In de nieuwe modus gaat Thanos op zoek naar de zes Infinity Stones. In de game kun je blijven respawnen totdat het doel van het team is behaald. Vanaf dat moment is het voor het team niet meer mogelijk om te respawnen. Dat gebeurt bijvoorbeeld wanneer Thanos de zes Infinity Stones heeft. Het team van Thanos begint allemaal als een Chitauri Invader. De eerste persoon aan die zijde die een Infininty Stone vindt, verandert in Thanos. Thanos kan met zijn vuist hard uithalen, een beam aanval en de mogelijkheid om heel hoog te springen en dan met een klap te landen. Bij die landing veroorzaakt hij veel schade.

Fortnite 8.50 update

Elke keer als zijn team een Infinity Stone vindt, krijgt hij en het team een bonus. Hieronder een overzicht in het Engels wat je kunt verwachten.

Reality Stone (Red) = Heath & Shields doubled (1000->2000)
Soul Stone (Orange) = Siphon activated (grants Thanos shields only)
Mind Stone (Yellow) = Jump height doubled
Space Stone (Blue) = Ground Pound AOE size tripled, damage x6
Time Stone (Green) = Big knockback added to each hit, damage x3
Power Stone (Purple) = Laser damage x6

Fortnite update Apple Microsoft

De Fortnite 8.50 update is nu dus beschikbaar. Wil je meer lezen over de game? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Fortnite 8.50 update brengt Avengers Endgame content
Sluiten