Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 17 jul 2018

Fortnite All Terrain Kart: Hier kun je hem vinden

Het vijfde seizoen van Fortnite is begonnen en dat betekent dat er een aantal nieuwe elementen aan de game zijn toegevoegd. Eén van de nieuwe elementen in Fortnite is een nieuwe All Terrain Kart. Eigenlijk is het een soort van opgevoerde golfkar, maar goed, dat mag de pret niet drukken. De All Terrain Kart is vooral interessant als je de game graag in team verband speelt. De nieuwe wagen is namelijk in staat om met vier man in te stappen en dan volledig los te gaan. De grote vraag is nu natuurlijk waar je de All Terrain Kart kunt vinden in Fortnite.

Fortnite All Terrain Kart

In principe is het zo dat de wagens op meerdere plekken te vinden zijn. Er is dus niet één vaste plek waar je naar toe moet. Dat gezegd hebbende zijn er wel duidelijke plekken waar de kans groter is dat je hem daadwerkelijk vindt.

Fortnite All Terrain Kart Snobby Shore locatie

Als je je in Snobby Shore bevindt, dan staat er vaak aan de voorkant van het zuidelijke huis in een rij van vijf een All Terrain Kart. Het gaat daarbij om het huis met de bewakingscamera’s op de muren. Je vindt de All Terrain Kart dan bij het hek aan de voorkant. Als hij daar al weg is, dan zijn er nog twee All Terrain Karts aan de noordelijke kant van het gebied. Deze staan dan vaak ten oosten van het meest noordelijke huis.

Fortnite All Terrain Kart

Fortnite All Terrain Kart Golfkar Racetrack locatie

Wanneer je je in de buurt van de racetrack bevindt aan de westzijde van de map, dan is daar een autodealer aan de noordkant van het gebied. Achter wat touwen vind je dan een golfkar in de binnenkant van het gebouw. Daarnaast is er eentje te vinden achter een vrachtwagen op het autopark van de racetrack. Tot slot is er in het hoofdgebouw in de garage vaak ook eentje te scoren. Kortom, genoeg kansen hier.

Fortnite All Terrain Kart Golfkar Paradise Palms

Tot slot is er nog één makkelijk te scoren in Paradise Palms. Aan de noordkant van dit gebied vind je een garage ten noordoosten van de wolkenkrabber. Buiten di garage staat er vaak eentje op je te wachten.

Fortnite All Terain Kart

Veel succes met je zoektocht en het voltooien van de verschillende challenges. Meer over Fortnite vind je hier.

Reageer op artikel:
Fortnite All Terrain Kart: Hier kun je hem vinden
Sluiten