Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 27 jan 2020

Fortnite lijkt een Birds of Prey-evenement te krijgen

Birds of Prey is de nieuwe film waarin Harley Quinn de hoofdrol speelt. Net als een aantal andere films van DC wordt deze rol ook in de film gespeeld door Margot Robbie. En het lijkt er op dat die film een rol gaat spelen in Fortnite.

Nu is het niet voor het eerst dat er in Fortnite speciale evenementen zijn gekoppeld aan films. We zagen het in het verleden al met Avengers, John Wick en Star Wars.

Speciaal Fortnite-evenement voor Birds of Prey

Officieel is er nog niks aangekondigd, maar dankzij een interactie op Twitter lijkt de kans klein dat het om iets anders al gaan. Het Fortnite-account reageert op een post van Warner Bros. waarin een promo voor de film wordt getoond met de opmerking van ‘See you soon Harley’, waarna de mensen van Warner Bros weer stellen niet te kunnen wachten. Nou, dan weet je eigenlijk wel hoe laat het is.

In het verleden zorgden de samenwerkingen tussen games en Fortnite voor verschillende resultaten. De ene keer kreeg je een speciale speelmodus, zoals bij Avengers. Daarin was één iemand Thanos en moest het andere team er voor zorgen dat hij werd uitgeschakeld. In andere gevallen kreeg je vooral nieuwe skins om vrij te spelen via de mogelijkheden die de game biedt. Wat er precies gaat gebeuren met Birds of Prey in de game, dat is uiteraard nog even afwachten.

Naast deze hint is ook bekend geworden dat het eerste seizoen van Fortnite Chapter 2 nog even door blijft gaan. Het is nu verlengd tot en met 20 februari, waarna het tweede seizoen gaat beginnen. De verlenging heeft te maken met het feit dat de game gaat draaien op het Unreal Engine’s Chaos system, waardoor de game beter moet gaan draaien.

Wil je meer lezen over de game? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Fortnite lijkt een Birds of Prey-evenement te krijgen
Sluiten