Ilona Braam
Ilona Braam Games 25 aug 2019
Leestijd: 2 minuten

Dankzij deze Fortnite bug word je onoverwinnelijk

Hoewel games tegenwoordig een stuk beter in elkaar lijken te zitten dan vroeger, komen er om de zoveel tijd toch onvermijdelijk bugs om de hoek kijken en kun je dingen doen die niet helemaal de bedoeling zijn. Zo ontdekte de gamer OrangeGuy onlangs in Fortnite een interessante bug, waarmee je jezelf onoverwinnelijk maakt en de Victory Royale voor het grijpen ligt.

Fornite God mode

In een YouTube filmpje demonstreert OrangeGuy precies wat je moet doen en op zich lijkt het niet al te lastig te zijn. Je hebt wel even de tijd nodig om de “God mode” voor elkaar te krijgen, dus zorg er wel voor dat er geen andere spelers in de buurt zijn om je neer te knallen terwijl je bezig bent. Wat je nodig hebt zijn twee Junk Rift items, een mech suit en een BRUTE om aan te vallen.

Fortnite
Bron: YouTube / OrangeGuy

Twee Junk Rifts en een mech suit

Wanneer je er klaar voor bent zoek je in Fortnite een BRUTE op en belaag je die met twee Junk Rift items. Vervolgens doe je meteen je mech suit aan, maar nog voordat de Rifts weer naar beneden komen zetten en “shit hits the fan” spring je er weer uit om jezelf in veiligheid te brengen. Je mech pakje ontploft en daarna ben je een soort Fortnite geest. Dat betekent dat je door niemand meer geraakt kan worden en vrolijk over de kaart kunt huppelen zonder je ergens zorgen over te maken. Het nadeel is wel dat je zelf ook niks meer kunt aanrichten, aangezien je als geest geen wapens meer kunt oppakken. Wel kun je wachten tot het einde van het spel wanneer er met de laatste speler wordt afgerekend door de storm en jij als enige overblijft.

Als je met de bug aan de slag wilt, moet je het waarschijnlijk wel redelijk snel doen. Aangezien het online staat, zal Epic het probleem binnen korte tijd aanpakken en moet je weer je best gaan doen om het slachtveld te overleven. Als je overigens van Battle-Royale games houdt in combinatie met zombies, moet je weer bij PUBG Mobile zijn. Met de nieuwe Infection modus kun je namelijk ook aan de slag al ondood wezen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Slashgear

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Dankzij deze Fortnite bug word je onoverwinnelijk
Sluiten