Fortnite Chapter 2 Season 5 brengt onder andere The Mandalorian

Gisteravond werd op grootse wijze afscheid genomen van Fortnite Chapter 2 Season 4, waarin spelers het opnemen tegen Galactus. Het was een evenement waar zo’n 15 miljoen gamers aan mee deden en ook via Twitch massaal werd bekeken. En nu is het tijd om je op te maken op Fortnite Chapter 2 Season 5.

Fortnite Chapter 2 Season 5 heeft niet een groots thema met Marvel zoals het laatste seizoen had. Maar wel krijg je met The Mandalorian een skin die heel veel gamers en Star Wars-fans willen scoren.

The Mandalorian in Fortnite Chapter 2 Season 5

Als het goed is gaat Fortnite Chapter 2 Season 5 later vandaag van start en kun je dus een nieuwe Battle Pass kopen en je opmaken voor veel nieuwe content. Ondanks dat Galactus is verslagen, zijn er nog altijd veel problemen en is het aan Jonesy om die op te lossen. Onder het kopje Zero Point roept hij in dit nieuwe seizoen de hulp in van een aantal bekende Hunters, waarvan The Mandalorian zonder twijfel het meest interessant is. Hieronder zie je de verhaal trailer om je iets van context te geven in het geheel.

Uiteraard komt Fortnite Chapter 2 Season 5 met een nieuwe Battle Pass. En die komt met een aantal interessante skins. Naast The Mandalorian zien we onder andere Manice the Gladiator en de cowboy-achtige Mancave. De onderstaande trailer laat wat dat betreft ook de grootste toevoegingen zien.

Een nieuwe map

Met de komst van het nieuwe seizoen komt er ook een update voor een map. Opvallend daarbij is het middelste gedeelte wat nu een grote woestijn lijkt te zijn met daarin een Colosseum voor gladiatoren-gevechten. Wellicht een mooie plek om zelf los te gaan.

Fortnite Chapter 2 Season 5
De nieuwe map (Afbeelding: Epic Games)

Kortom, er is weer een hoop te beleven in het nieuwe seizoen. Wil je meer lezen over de game? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Fortnite Chapter 2 Season 5 brengt onder andere The Mandalorian
Sluiten