Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 15 okt 2019

Fortnite Chapter 2 Trailer, map en meer: is nu live!

Fortnite houdt de gemoederen bezig. Nu hebben we een cinematische trailer van Fortnite Chapter 2 en meer. Bovendien is de game nu live en kun je losgaan!

Zo zijn er ook afbeeldingen vrijgegeven van de map. En die heeft heel wat veranderingen ondergaan. In dit bericht geven we een samenvatting van wat we er zoal is veranderd.

Fortnite Chapter 2 Trailer en meer

En laten we voor het gemak maar beginnen met de trailer. Eerder vandaag hadden we al de Battle Pass-trailer, die was gelekt. Maar nu is de cinematische trailer verschenen, die wat meer laat zien over wat er gebeurd is na het zwarte gat. Spoiler: de Battle Bus is gewoon weer terug. Bekijk de trailer hieronder.

Vanuit die trailer zien we ook twee overzichten van de nieuwe werelden waarin je losgaat. Hieronder zie je een voorproefje van hoe de map er uit ziet en wat je precies kunt verwachten.

Fortnite Chapter 2
Het eiland in Fortnite Chapter 2 (Bron: Epic)
Fortnite Chapter 2
Overzicht (Afbeelding: Epic)

Heb je liever iets meer gameplay van de game? Dan is er ook nog een trailer die verschenen is voor de smartphones, in dit geval voor de iOS-versie van Fortnite Chapter 2. Deze is hieronder te bekijken.

Dan de map zelf van het nieuwe hoofdstuk van de game. Deze is echt flink anders dan dat je gewend bent. Dat zal betekenen dat de game zeker aan het begin echt even wennen is. Maar daardoor is de game wellicht ook iets langer boeiend.

En tot slot hebben we ook nog een kleine vooruitblik van een paar nieuwe wapens.

De game is nu weer live, dus je kunt losgaan met de game.

Reageer op artikel:
Fortnite Chapter 2 Trailer, map en meer: is nu live!
Sluiten