Sam Dille
Sam Dille Gaming 25 nov 2020

Fortnite komt met volledig nieuw abonnement: dit krijg je als abonnee

Met een nieuw seizoen in aantocht is Fortnite hot topic. En er komt niet alleen een nieuw seizoen. Epic introduceert namelijk ook een nieuw abonnement voor de game.

De ontwikkelaar van de populaire game, Epic, introduceert naast het nieuwe seizoen ook een nieuwe abonnementsservice. Abonnees die 12 euro per maand betalen worden lid van de Fortnite crew. Leden van deze crew krijgen onder andere elke maand 1.000 V-bucks.

Een abonnement met exclusieve features

Fortnite crew leden krijgen niet alleen maandelijks V-bucks. Ze krijgen ook toegang tot exclusieve karakters, skins en uitrustingen. Spelers die geen abonnee zijn kunnen geen toegang krijgen tot deze features. Wie lid is van de Fortnite crew krijgt ook toegang tot de nieuwste battle pass. Fans kunnen vanaf 2 december een abonnement starten.

Epic heeft al een preview gegeven van de eerste exclusieve skin die abonnees gaan ontvangen. De eerste exclusieve outfit draagt de naam Galaxia. De volgende exclusieve skin wordt eind december bekendgemaakt.

Dit nieuwe abonnement is een leuke toevoeging voor de diehard fans. Fortnit- spelers konden eerder al battle passes kopen voor 950 V-bucks, maar deze gaat enkele maanden mee. Fornite crew is dus duurder, maar biedt veel meer exclusiviteit. Epic benadrukt overigens dat features van abonnees nooit verloren gaan en niet-abonnees deze op geen enkele manier kunnen krijgen of kopen. Tenzij ze natuurlijk zelf abonnee worden.

Nieuw seizoen

Het huidige seizoen van Fortnite is 30 augustus van start gegaan. Tijdens dit seizoen zijn er een hoop nieuwe Marvel-karakters -en locaties geïntroduceerd. Het seizoen eindigt met een laatste grote livestream die plaatsvindt op 1 december. Na de afsluiting wordt het nieuwe seizoen geopend op 2 december.

Fortnite blijft zich ontwikkelen

Fortnite komt dus met een hoop nieuwe features die je niet wil missen. Gelukkig kan je de game nu een stuk beter spelen op PlayStation 5 en Xbox series X. Nieuwe updates zorgen voor minder vertraging, een verbeterde split-screen modus en het overzetten van je gegevens gaat makkelijker.

Reageer op artikel:
Fortnite komt met volledig nieuw abonnement: dit krijg je als abonnee
Sluiten