Fortnite-evenement sloopt populaire locatie in de game

We spelen inmiddels al bijna twee jaar Fortnite. En in die tijd is de map waarop we losgaan al regelmatig aangepast en zijn er dingen veranderd. Toch krijg je soms te maken met veranderingen waar je wel even om moet slikken. Afgelopen weekend is er iets gebeurd dat we al lang zagen aankomen: de vulkaan is ontploft. Maar de gevolgen daarvan zijn behoorlijk groot. En één van de populairste locaties in de game is er nu niet meer.

Einde van Tilted Towers

Tijdens het evenement werd de bekende locatie Tilted Towers volledig gesloopt en zijn nu slechts de resten van de stad nu nog beschikbaar. En dat is toch jammer, want het was zonder twijfel één van de populairste locaties in de game.

Fortnite

Vooraf aan deze verandering is er overigens een heel evenement geweest, waarbij je zelf kon meemaken wat er ging gebeuren. Daarbij konden de servers overigens niet de grote toestroom van gamers aan, dus niet iedereen heeft het kunnen meemaken. De mensen van The Verge hebben het echter mooi samengevat. Zo kwam er eerst een ruimteschip uit Loot Lake, vervolgens werd je verplaatst naar een andere dimensie waar spelers moesten samenwerken om een bepaald wapen opnieuw vrij te spelen. Dat is uiteindelijk de drum gun geworden, die nu dus weer beschikbaar is in de game.

Daarna werden de spelers weer teruggestuurd naar de map en kregen ze daar te zien dat de vulkaan uitbarstte, met alle gevolgen van dien. Tilted Towers is daarbij het zwaarst geraakt, maar ook andere locaties in de game zijn door dit evenement aangepast. Mocht je de game dus na het weekend weer gaan spelen, dan moet je niet raar opkijken als alles er anders uitziet dan dat je was gewend.

Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan snel hier onze uitgebreide overzichtspagina

Reageer op artikel:
Fortnite-evenement sloopt populaire locatie in de game
Sluiten