Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 24 okt 2018

Ook Fortnite viert Halloween met outfits en uitdagingen

Nadat we eerder al aandacht hadden voor games als Overwatch en Pokémon Go, hebben we nu het nieuws dat ook Fortnite met Halloween net even iets anders is. Vanaf vandaag tot en met 26 november is de wereld van Fortnite in de ban van het feest. En dat betekent dat je weer heel wat leuke dingen vrij kunt gaan spelen in de game.

Fortnite met Halloween

Het Halloween-evenement in Fortnite wordt door ontwikkelaar Epic Games Fortnitemares genoemd en het is de eerste keer dat er zo’n Halloween event in de game wordt gehouden. Dit is dus een mooie kans om dat allemaal te beleven. De onderstaande video geeft je wat dat betreft al een goed voorproefje van wat er straks op je te wachten staat.

De update wordt gelanceerd samen met de 6.20 Update. Dat is de vierde update van het zesde seizoen en komt met een paar nieuwe aanpassingen. Zo is er een nieuwe Six Shooter, zijn er nieuwe playground voorwerpen en heb je de Glider Re-Deploy mogelijkheid. Die laatste wordt overigens getest en het is maar de vraag of het er definitief in blijft zitten.

Fortnite

Dan terug naar het Halloween-gedeelte van de game. Er komen een aantal nieuwe items die je kunt vrij spelen, er zijn zogenaamde spooky challenges, er is een nieuwe Limited Time mode en de map heeft ook een likje verf gekregen om zo te passen in de enge sfeer die Halloween wil uitdragen. Ook keert de pumpkin rocket launcher terug. Deze werd in oktober van vorig jaar voor het eerst geintroduceerd, maar komt nu dus terug, mocht je hem destijds gemist hebben.

Het enige wat je moet doen om dit te beleven, is de game up te daten en vervolgens op te starten. Het gaat dus ook flink na Halloween door, waarna je daarna waarschijnlijk door kunt rollen naar een kerstsfeer. Meer lezen over Fortnite? Kijk dan hier.

Reageer op artikel:
Ook Fortnite viert Halloween met outfits en uitdagingen
Sluiten