Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 17 mei 2019

Fortnite x John Wick: Wick’s Bounty is vanaf nu te spelen

We wisten al dat de makers van Fortnite zouden gaan komen met een tijdelijk evenement dat zou gaan draaien om John Wick. Het is niet voor het eerst dat de ontwikkelaar zich laat inspireren op grote films. Eerder waren er al een paar evenementen rondom de Avengers-film. En het John Wick-evenement in Fortnite zit er natuurlijk in omdat het derde deel van de filmreeks nu in de bioscoop draait. Dus mocht je dit weekend iets nieuws willen proberen met Fortnite, dan is dit de uitgelezen kans.

Fortnite krijgt een beetje John Wick

Voor wie niet bekend is met John Wick: het is een filmreeks met Keanu Reeves in de hoofdrol. Wick is een huurmoordenaar die over lijken gaat. Maar wanneer één van zijn opdrachtgevers iets doet wat hem niet zint, dan gaat hij vol in de aanval. Zo moet je echt met de poten van zijn huisdieren afblijven. Door de John Wick Limited Time Mode te spelen in Fortnite kun je verschillende prijzen winnen. Denk daarbij aan voorwerpen als de Gold Coin Back Bling, de One Shot Glider en de Boogeyman Wrap. Ook kun je in de in-game shop een John Wick-set aanschaffen, waardoor je met zijn skin kunt gaan spelen, maar ook de Simple Sledge Pickaxe krijgt.

In de nieuwe speelmodus is het zaak om de tegenstanders uit te schakelen. Voor elke keer dat je een vijand afmaakt, dan verdien je een coin en de hoeveelheid aan bounty points die de tegenstander op zijn hoofd had staan. Hoe meer coins je hebt, hoe makkelijker het voor de tegenstander is om jou te ontdekken. Wanneer je in de top drie staat van de spelers met de meeste coins, dan krijg je een icoon boven je hoofd. En als je echt heel erg veel coins in je bezit hebt, dan ben je ook op de minimap te zien, waardoor het voor andere spelers relatief makkelijk is om jou uit te schakelen. Het team dat 1.000 punten verzameld, die wint.

Wil je meer lezen over wat er speelt rondom Fortnite? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Fortnite x John Wick: Wick’s Bounty is vanaf nu te spelen
Sluiten