Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 23 apr 2019

Fortnite krijgt een Avengers: Endgame crossover

Het zal je vast niet ontgaan zijn: deze week verschijnt Avengers: Endgame en krijgen we eindelijk te weten wat er gebeurt in de langlopende serie. De hype rondom de film is enorm hoog en dan is het niet heel erg gek dat andere merken er een graantje van mee willen pikken. Zo krijgt Fortnite een Avengers: Endgame crossover evenement.

Fortnite ontmoet Avengers: Endgame

Echt heel erg veel weten we nog niet over de samenwerking tussen Fortnite en Avengers: Endgame. De maker van Fortnite heeft een twitterbericht geplaatst waarin het het evenement aankondigt. Dat twitterbericht kun je hieronder zien.

Het ziet er naar uit dat de update op 25 april wordt uitgebracht en dat je in de game verschillende skins van diverse personages kunt verwachten. Op de foto zien we een personage met het welbekende schild van Captain America. De kans is groot dat dat slechts één voorbeeld is. Hoe je de skins krijgt, dat is nog het tweede. Wellicht dat je er een aparte pas voor moet kopen, want de makers van de game houden wel van geld.

Het is overigens niet voor het eerst dat de werelden van Avengers en Fortnite elkaar vinden. Vorig jaar was er al een samenwerking. Toen kon je met Thanos spelen in een speciale modus. Thanos was daarbij enorm krachtig en zeer gevaarlijk, maar door goed samen te werken kon je hem wel verslaan. De kans is groot dat we de aankomende dagen nog een paar teases voorgeschoteld krijgen, om zo de hype van de update naar een nog hoger niveau te tillen.

Wil je weten wat er allemaal speelt in de wereld van Fortnite? Bezoek dan hier onze handige overzichtspagina met alle nieuwtjes, handige tips en tricks en diverse updates rondom de meest gespeelde game ter wereld.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Fortnite krijgt een Avengers: Endgame crossover
Sluiten