Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 23 jul 2018

Fortnite Lightning Bolt: Hier vind je ze

Elke week zijn er Fortnite verschillende challenges te vinden. Als je in het bezit bent van een Battle Pass, dan zorgt eht voltooien van deze challenges er voor dat je extra experiencepunten krijgt om op die manier de Season rewards sneller binnen te halen. We zitten inmiddels in Season 5 en één van de wekelijkse challenges waarmee je geconfronteerd wordt is de Fortnite Lightning Bolt challenge.

De Fortnite Lightning Bolt challenge

Voor de Fortnite Lightning Bolt challenge moet je een zevental lightning bolts zien te scoren die over de map zijn verdeeld. Het enige lastige aan deze uitdaging, is dat ze in de lucht zweven. En ze zitten op een hoogte dat je er niet zomaar naar toe kan springen of jezelf kunt lanceren.

Het enige dat je kunt gaan doen is een constructie bouwen en via die weger naar toe te lopen. Als je er dan eenmaal bij in de buurt bent, dan kun je hem activeren en komt hij bij je totaal. Het gevaar van de challenge zit hem in het feit dat je nogal opvalt als je zo hoog gaat bouwen.

En het kost natuurlijk wat voorbereidingen, want je hebt behoorlijk wat materialen nodig om op de grote hoogtes terecht te komen.

Mocht je er problemen mee krijgen, dan kun je nog kiezen om een potje te spelen waarbij je met vijftig tegen vijftig speelt, zodat er meer ruimte is voor spelers die aan jouw kant staan en je dus beter kunt gaan bouwen. Wat dan rest is de locaties voor de Fortnite Lightning Bolt challenge.

De mensen van Eurogamer hebben een uitgebreide guide geschreven, waarbij ze gedetailleerd ingaan op de locaties. De onderstaande afbeelding, die ook van Eurogamer af komt, geeft echter al een goed idee van waar je moet zoeken.

Fortnite Lightning Bolt

Meer weten over Fortnite? Bezoek hier ons overzicht.

Reageer op artikel:
Fortnite Lightning Bolt: Hier vind je ze
Sluiten