Mark Hofman
Mark Hofman Games 16 dec 2019
Leestijd: 2 minuten

Fortnite x Star Wars: J.J. Abrams toont nieuwe beelden op unieke wijze

De hype rond Star Wars: Rise of Skywalker is dusdanig groot, dat de film zelfs je favoriete videogames over begint te nemen. Regiseur J.J. Abrams vloog gisteren met de Millenium Falcon Fortnite binnen om nieuwe beelden van de film te laten zien. En dat deed hij op unieke wijze.

Tijdens een evenement toonde J.J. Abrams gisteravond op unieke wijze een scene van de nieuwe film Star Wars: Rise of Skywalker. Spelers kregen in-game een presentatie van de regisseur en werden vervolgens getrakteerd op exclusieve beelden. Beelden die ze in het drive-in theater van Fortnite konden bekijken.

Fortnite volledig overgenomen door Star Wars

Afgelopen weekend waren spelers van Fortnite zonder enige twijfel in de ban van Star Wars. Er stond een evenement op de planning waarbij J.J. Abrams aanwezig was om nieuwe beelden van de film Star Wars: Rise of Skywalker te laten zien. Maar waar mensen misschien verwacht hadden dat de man dit vanaf een podium zou doen, stond hij daadwerkelijk in de game.

De regisseur kwam het spel binnenvliegen in de Millenium Falcon, het iconische ruimteschip uit de franchise, om vervolgens de strijd aan te gaan met een aantal TIE-fighters. Toen deze strijd over was kwam er een presentator het podium op en werd deze bijgestaan door een Storm Trooper. Uiteindelijk kwam J.J. Abrams uit de Falcon om de spelers van Fortnite toe te spreken en ze nieuwe beelden te laten zien van de nieuwe Star Wars film. Hoe dat precies verliep laat IGN je zien in onderstaande video:

Toen de beelden getoond werden vloog Abrams er weer vandoor en konden spelers nog laten weten wat hun favoriete kleur lightsaber was. Een vraag die niet voor niets gesteld werd, want de wapens van de Jedi en de Sith zitten nu in Fornite. Hoe vet is dat?

Meer lezen over gaming? Check dan zeker ons overzichtsartikel!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Fortnite x Star Wars: J.J. Abrams toont nieuwe beelden op unieke wijze
Sluiten