Gadgets 26 okt 2018 Noah Korevaar

Dit is het epische Fortnite geweer van Nerf

Fortnite is dit jaar uitgegroeid tot de grootste game van dit moment. De Battle Royale-game is gratis te spelen op zowel consoles als op PC. Andere fabrikanten spelen maar al te graag in op die hype. Het resultaat? Maak kennis met de aller eerste Nerf x Fortnite gun.

Nerf x Fortnite

Afgelopen september maakte een nieuw wapen zijn debuut in de virtuele wereld van Fortnite. DE FN SCAR is een legendarische variant van een gun die we al kenden, de standaard assault rifle. Daar houdt het echter niet bij op.

Komende zomer gaat de gun zijn debuut maken in de echte wereld, dankzij een samenwerking met Nerf. De FN SCAR komt in de schappen van je lokale speelgoedwinkel te liggen. Zo kun je hopelijk je verslaafde neefjes van hun beeldscherm weglokken, voor een schietpartijtje vol foam-pijltjes.

Fortnite x nerf wapen speelgoed

Het kleurrijke speelgoedgeweer krijgt overigens wel een andere naam. Je kunt de naam “AR-L Blaster” alvast op je verlanglijstje zetten. Niet voor sinterklaas, want het hebbeding komt dus pas in de zomer van volgend jaar op de markt.

Dan hebben we het over 1 juni, om precies te zijn. In Amerika gaat de Blaster 49,99 dollar kosten, Europese en dus Nederlandse prijzen zijn helaas nog niet bekend. Het wapen heeft ‘rapid-fire motorized blasting’ en een vizier wat je omhoog kunt klappen.

Fortnite x nerf wapen speelgoed

Barrage

Oftewel, je kunt je vrienden precies op de juiste plekken raken, op hoog tempo. De AR-L Blaster en daarmee dus ook de FN SCAR lijken erg op een bestaand geweer, de Fabrique National Special Operations Forces Combat Assualt Rifle, alweer uit 2004. In 2009 maakte het wapen zijn debuut op het slagveld.

De meeste Nerf-wapens lijken totaal niet op echte geweren, dus dit is een interessante uitzondering. Begin maar alvast met sparen, want dit is pas het eerste resultaat van de samenwerking tussen Epic Games en Hasbro. Volgend jaar komt er een barrage aan Fortnite guns op de markt.

💻Check dit ook: WANT to Have: dit zijn de vijf beste Nerf guns

Reageer op artikel:
Dit is het epische Fortnite geweer van Nerf
Sluiten