Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 1 jun 2018

‘Fortnite verschijnt straks ook op de Nintendo Switch’

De meest populaire game van dit moment is en blijft Fortnite. De kracht van de game zit hem in het feit dat elk potje weer net wat anders aanvoelt en dat het perfect is om samen met vrienden te spelen. Bovendien helpt het natuurlijk dat je de game gratis binnen kunt halen. Fortnite is op dit moment enorm populair op de pc, PlayStation 4, Xbox One en natuurlijk de verschillende smartphones waar de game op draait. Toch is er nog één platform waarop de game niet beschikbaar is: de Nintendo Switch. Maar als we de laatste geruchten mogen geloven, dan komt daar binnenkort verandering in.

Fortnite naar de Nintendo Switch

Over een paar weken wordt in Los Angeles de E3 gehouden. Tijdens dit evenement onthullen verschillende uitgevers hun nieuwste games en hebben aanwezigen de mogelijkheid om de games daar voor het eerst te spelen. In aanloop naar dat evenement lekken er echter soms dingen uit. Deze keer gaat het om een document waarop een aantal games staan genoemd die speelbaar zouden zijn op de E3-stand van Nintendo.

Fortnite

Het lek is afkomstig van 4Chan, wat het niet heel geloofwaardig maakt. Het is echter het bericht van Kotaku die daar weer verandering in brengt. Zij stellen dat zij van anonieme bronnen hebben vernomen dat Dragon Ball FighterZ, die ook op de folder staat, daadwerkelijk naar de Nintendo Switch toekomt. Daarnaast zou iemand die dicht bij het ontwikkelteam van Epic Games staat ook hebben bevestigd dat er aan een Nintendo Switch-versie wordt gewerkt.

Verder werd al eerder bekend dat de game Monster Hunter Generations Ultimate ook naar het Westen zou gaan komen en is het logisch dat ook FIFA 19 een Nintendo Switch-versie krijgt. Kortom, dit is een gerucht dat best wel eens de waarheid kan zijn. Kun je gelijk ook overal gaan oefenen voor de grote toernooien met enorme prijzen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Fortnite verschijnt straks ook op de Nintendo Switch’
Sluiten