Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 17 jul 2018

Fortnite Season 5 skins: Hiermee kun je aan de slag

Fortnite Season 5 is inmiddels in volle gang. Er zijn heel wat veranderingen in de game doorgevoerd, waaronder de mogelijkheid om met een team van vier spelers rond te gaan crossen in een soort golfkar. Op die manier voelt Fortnite gewoon net even iets anders dan voorheen. Daarnaast zijn er natuurlijk ook diverse Fortnite Season 5 Skins om mee aan de slag te gaan. Op die manier oogt jouw personage weer net even anders. Wij zetten de belangrijkste skins even op een rijtje.

Voor deze skins heb je uiteraard wel de Battle Pass nodig en dan moet je nog flink aan de bak om alles vrij te spelen.

Fortnite Season 5 Skins Huntress

We beginnen dit overzicht met de Huntress, een Viking-dame. Deze skin krijg je gelijk wanneer je de Battle Pass aanschaft, dus kun je gelijk als dit personage gaan rondbanjeren.

Fortnite Season 5 Skins

Fortnite Season 5 Skins Drift

Ook Drift is een personage die je gelijk vrijspeelt wanneer je de Battle Pass aanschaft. Het verschil ten op zichte van Huntress is dat je bij Drift verschillende onderdelen van zijn outfit kunt vrijspelen door experiencepunten te verzamelen. Wanneer je 10.000, 25.000, 50.000, 100.000 en 200,000 XP verzamelt krijg je per stap een nieuw onderdeel van zijn outfit.

Fortnite Season 5 Skins Redline

In het derde seizoen van Fortnite maakten we al kennis met de Redline skin. In het vijfde seizoen keert deze terug, maar heb je als verschil dat je nu een vrouwelijke skin hebt. Vanaf tier 23 kun je deze scoren.

Fortnite Season 5 Skins

Fortnite Season 5 Skins Sun Strider

Als je zin hebt om het gevoel van het strand over te brengen naar Fortnite, dan is de Sun Strider-skin iets voor jou. op Tier 47 kun je hem vrijspelen.

Fortnite Season 5 Skins

Fortnite Season 5 Skins Sledgehammer

Mis je het gevoel van een Call of Duty of een Battlefield? Dan is de Sledgehammer-skin echt iets voor jou. Met deze skin ben je een stoere militair, die klaar is voor de strijd. Vanaf tier 71 is hij van jou.

Fortnite Season 5 Skins

Fortnite Season 5 Skins Rook

Liever het gevoel alsof je op kantoor werkt? Dan is deze Rook-skin misschien meer iets jouw ding. Je krijgt haar op tier 87.

Fortnite Season 5 Skins

Fortnite Season 5 Skins Ragnarok

De laatste skin van Season 5 op dit moment is Ragnarok. Het is een flink stoere viking, die je op tier 100 krijgt. Net als bij Drift kun je na het scoren van de skin hem ook nog doorlevelen om andere varianten van zijn outfit vrij te spelen.

Fortnite Season 5 Skins

Succes met het verzamelen. Wil je meer lezen over Fortnite? Kijk dan eens hier.

Reageer op artikel:
Fortnite Season 5 skins: Hiermee kun je aan de slag
Sluiten