Fortnite Season 7 en Battle Pass Trailer tonen veel vernieuwingen

Het is eindelijk zover: Fortnite Season 7 is begonnen. De afgelopen dagen was ontwikkelaar Epic Games al druk bezig ons klaar te stomen en vandaag is het dan zover. Met Fortnite Season 7 is alles voorzien van een dikke laag sneeuw. Ook wordt Sgt. Winter geïntroduceerd die met zijn zwaard en vliegtuigen voor chaos komt zorgen. Ook krijgen we een voorproefje van wat er in de nieuwe Battle Pass zit.

Fortnite Season 7 en Battle Pass

De belangrijkste verandering is de toevoeging van de X-4 Stormwing Plane, waarmee je vijanden vanuit de lucht kan bestoken. Of je gebruikt ze meteen in de nieuwe modus Fortnite Creative om een race met vliegtuigen te organiseren. Ook maken we kennis met Wraps. Hiermee kun je je wapens en voertuigen in de game voorzien van je eigen stijl, waardoor alles net wat persoonlijker wordt. Bekijk hieronder alvast de trailer van Fortnite Season 7.

Uiteraard komt er ook een nieuwe Battle Pass bij Fortnite Season 7. Deze kost 950 V-bucks en geeft je gelijk toegang tot de skins van Zenith en Lynx die je terwijl je speelt verder kunt upgraden. Daarnaast kun je ook gelijk een Battle Bundle aanschaffen en dan krijg je meteen de Sgt. Winter-skin. Zeg maar de kerstman, maar dan met een twist.

Fortnite season 7

Daarnaast zijn er volgens de maker meer dan 100 verschillende voorwerpen, skins en pets die je met de nieuwe Battle Pass kunt gaan vrijspelen over de aankomende weken. Zo kun je onder andere losgaan met The Ice King, Trog the Yeti en Hamirez the Hamster. Kortom, genoeg dingen die je kunt gaan verzamelen. Zoals altijd behoud je de skins die je via de Battle Pass vrijspeelt, je moet het alleen wel doen binnen het huidige seizoen. Als het goed is gaat de update later vandaag live.

Wil je meer weten over Fortnite: Creative? Lees dan hier ons bericht daarover.

Reageer op artikel:
Fortnite Season 7 en Battle Pass Trailer tonen veel vernieuwingen
Sluiten