Fortnite Season 9 staat op het punt van beginnen

Afgelopen weekend was een belangrijk weekend voor Fortnite. De vulkaan die al zo lang voor gevaar zorgde, barstte uit met alle gevolgen vandien. Het is het laatste grote evenement uit het huidige seizoen. Want Fortnite Season 9 staat op het punt van beginnen.

Fortnite Season 9 komt er aan

Sterker nog, je hoeft nog maar één dag te wachten voordat je er mee los kunt gaan. Vanaf 9 mei nemen we afscheid van Fortnite Season 8 en beginnen we aan Fortnite Season 9. Zoals gebruikelijk weten we nog niet precies wat we kunnen verwachten. Als we af moeten gaan op de eerste teasers die de ontwikkelaar heeft vrijgegeven, dan lijkt Fortnite Season 9 te draaien om de toekomst. Dat past ook wel bij het laatste Fortnite-evenement met de vulkaan die is ontploft. Daarbij werden spelers ook tijdelijk verplaatst naar een ruimteschip. En dat past dus goed bij het idee van de toekomst.

Uiteraard kun je in Fortnite Season 9 een nieuwe Battle Pass verwachten, waarbij je weer een hoop nieuwe skins en andere voorwerpen kunt gaan vrijspelen. De exacte informatie van de game en het nieuwe seizoen verwachten we eigenlijk op het moment dat de nieuwe update live gaat. Vandaag is dus de laatste dag dat je nog even kunt genieten van het achtste seizoen, dat ons een hoop leuke dingen bracht. Denk daarbij aan bijvoorbeeld de update die draaide om Avengers: Endgame. Tijdens dit tijdelijke evenement kwam Thanos weer terug in de game, maar kon je ook aan de slag met voorwerpen van de verschillende helden uit het Avengers-universum, zoals Iron-Man, Thor en natuurlijk Captain America.

Wil je meer lezen over alles dat te maken heeft met Fortnite? Bezoek dan hier onze overzichtspagina met alle nieuwtjes en meer.

Meer WANT?

Bij WANT schrijven we over heel veel meer onderwerpen dan toffe deals en elektrische fietsen. Zou houden we dagelijks het laatste nieuws bij omtrent smartphones, gadgets, films, series, Netflix en nog heel veel meer!

Benieuwd naar het grootste nieuws van de afgelopen week? Check dan zeker even onze eigen podcast WantKast! De meest recente aflevering vind je hieronder!

Reageer op artikel:
Fortnite Season 9 staat op het punt van beginnen
Sluiten