Jelle van Es
Jelle van Es Games 25 feb 2020
Leestijd: 2 minuten

Het huidige Fortnite-seizoen houdt je een paar maanden zoet

Onlangs werd in Fortnite Season 2 Chapter 2 uitgebracht. Dit nieuwe seizoen draait om het thema Top Secret en kent veel interessante elementen. En dat is maar goed ook, want de aankomende maanden is dit de setting waar je het mee moet doen.

Want Chapter 3 van het tweede Fortnite-seizoen wordt pas eind april of zelfs begin mei verwacht. Dat is althans wat website PCGamesN beweert op basis van een in-game message in Fortnite.

Voorlopig nog los gaan met geheime agenten in Fortnite

Het gaat om een in-game message die je krijgt wanneer je de nieuwe Battle Pass in Fortnite koopt. Deze verwijst naar de mogelijkheid om je geld terug te krijgen en daar is weer te lezen dat de battle pass tien weken lang geldig is. En dat betekent dus weer dat het huidige seizoen doorloopt tot en met 30 april. Of dat de dag is waarop de verandering wordt doorgevoerd, of dat dat op 1 mei is, dat is nog niet helemaal duidelijk.

Fortnite
Het huidige seizoen in de game (Afbeelding: Epic Games)

Hoewel het goed is dat je nu weet hoeveel tijd je hebt om alles uit je Fortnite Battle Pass te halen, is het qua tijdspanne eigenlijk standaard. Bijna elk seizoen duurt zo’n tien weken. Maar vaak wordt dan op het laatst wat tijd aan toegevoegd om op die manier wat meer tijd te nemen om bepaalde dingen te ontwikkelen en nog een laatst evenement aan de game toevoegen. En ontwikkelaar Epic Games maakt zelf pas vaak op het allerlaatst bekend wanneer een bepaald seizoen eindigt en het volgende weer begint. Het is dan ook echt meer een leidraad om bij je te houden.

De verwachting is dat we binnenkort meer te horen krijgen over een speciaal evenement met Deadpool in de hoofdrol. Deze laatste verscheen in de trailer waarin Fortnite Season 2 Chapter 2 werd onthuld. Wil je meer lezen over de game? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Het huidige Fortnite-seizoen houdt je een paar maanden zoet
Sluiten