Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 16 jul 2018

Verdien bakken met geld met de Fortnite Summer Skirmish Series

Fortnite is zonder enige twijfel de populairste game van dit moment. Volgens ontwikkelaar Epic Games wordt de game door maar liefst 125 miljoen gamers wereldwijd gespeeld. Een tijdje geleden werd bekend dat Epic Games van plan was om verschillende toernooien op te zetten, waarbij gamers strijden voor een prijzenpot van maar liefst 100 miljoen dollar. De eerste competitie daarvan loopt nu met de Fortnite Summer Skirmish Series.

8 Miljoen dollar in de Fortnite Summer Skirmish Series

In de Fortnite Summer Skirmish Series is inmiddels begonnen en over een periode van een aantal weken wordt er een prijzenpot van 8 miljoen dollar verdeeld. In dit eerste weekend is er een prijzenpot van 250.000 dollar dat verdeeld wordt in een zogenaamde Duos competition. Daarbij worden er teams gevormd van echte fanatieke Fortnite-spelers en zogenaamde Creators. Dit zijn waarschijnlijk de mensen die via Twitch streamen of content maken op Youtube.

Fortnite Summer Skirmish Series

Per week wordt er weer een andere opzet uitgekozen, maar het lijkt er op dat je als ‘gewone’ speler niet veel kans maakt om aan deze competitie mee te doen. De Fortnite Summer Skirmish Series lijkt dan ook voornamelijk een opwarmer te gaan zijn op het geen wat komen gaat. In de herfst van dit jaar zou de echte competitie moeten gaan beginnen en zal Epic Games ook duidelijk gaan maken hoe spelers zich daarvoor kunnen gaan kwalificeren.

Daarbij lijk je een streepje voor te hebben wanneer je erg goed bent wanneer je online speelt of samen met vriend. Voorlopig zijn de kansen voor teams om mee te strijden voor de prijzenpotten wat aan de kleine kant. De Fortnite Summer Skirmish Series duurt overigens 8 weken. Als je meer wilt weten over de mogelijkheden, dan kun je kijken op de website van de ontwikkelaar. En als het nu de echt de hoogste tijd is om de game te gaan spelen, dan hebben we hier wat handige tips.

Reageer op artikel:
Verdien bakken met geld met de Fortnite Summer Skirmish Series
Sluiten