Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Gaming 19 feb 2019

Hasbro onthult lading aan Fortnite Nerf Blasters en Super Soakers

Hoewel het heerlijk ontspannend of juist adrenaline opwekkend kan zijn om je in een schietspel te verliezen en je helemaal onder te dompelen in de virtuele wereld, kan het ook lekker zijn om eens in de echte wereld los te gaan met je vrienden. Dat doe je natuurlijk niet met de geweren uit je games, maar met Super Soakers en Nerf Blasters. Als je fan bent van Fortnite en het spel ook eens in de echte wereld wilt spelen, hebben we goed nieuws voor je. Hasbro heeft namelijk net een hele collectie aan Fortnite Nerf Blasters en Super Soakers onthuld.

Fortnite Nerf Blasters

De collectie bestaat uit vijf Nerf Blasters en drie Super Soakers. We zullen beginnen met de meest badass Nerf en dat is de Nerf Fortnite AR-L Elite Dart Blaster. Deze komt met een prijskaartje van omgerekend 44 euro en kan gemotoriseerd voor je blasten. Je kunt aan de slag met een magazijn voor 10 pijltjes en een voorraad van 20 officiële Nerf Fortnite Elite darts. Om te richten gebruik je de twee vizieren aan de bovenkant en hiermee kan het haast niet misgaan.

Hasbro Neft Fortnite AR-L Elite Dart Blaster

Dan hebben we als tweede Nerf Blaster de Fortnite SP-L Nerf Elite Dart Blaster. Deze is wat goedkoper dan de eerste en komt met een prijskaartje van zo’n 18 euro. Deze blaster is uitgerust met een verwijderbare loop, zodat je hem op verschillende manieren kunt gebruiken. Zonder loop is het een compacte blaster voor wat kleinere ruimtes en met loop erop kun je weer wat beter sniperen. Verder heeft het magazijn ruimte voor drie pijltjes en krijg je bij de blaster zes officiele Nerf Darts.

Fortnite SP-L Nerf Elite Dart Blaster

Om de Nerf collectie af te maken hebben we nog drie MicroShots Dart-Firing Blasters. Deze zien er wat minder heftig uit en ook een stukje kleiner dan de vorige twee Nerf Blasters. Alledrie komen met een prijskaartje van 9 euro en zijn uitgerust met een magazijn voor twee darts. Ze zien er misschien wat speelser uit, maar misschien geeft dat je juist de “element of surprise”.

Fortnite MicroShots blasters

Super Soakers

Zoals gezegd heeft Hasbro naast de Nerf Blasters ook verschillende Fortnite Super Soakers onthuld. Als eerste hebben we de Nerf Fortnite RL Super Soaker Water Blaster Extreme Soakage voor omgerekend 17 euro. Zoals de naam al aangeeft is hij bedoeld om je vijanden extreem nat te maken en om dat te doen is het ding uitgerust met een 275 ml tank. Om hem te vullen dompel je de voorkant onder in water en trek je de handel naar achteren. Op deze manier kun je snel je Soaker weer laden om korte metten te maken met je maar al te droge vijanden.

Nerf Fortnite RL Super Soaker Water Blaster Extreme Soakage

Ook de Nerf Fortnite TS-R Super Soaker Water Blaster Pump Action kost je 17 euro en deze soaker is goed voor een hele liter aan water. Hier kun je het dopje van de tank eraf halen om hem te vullen, maar je kunt dan ook wel wat langer schieten dan met het vorige model.

Nerf Fortnite TS-R Super Soaker Water Blaster Pump Action

Als laatste hebben we nog de paarse Nerf Fortnite HC-E Super Soaker Water Blaster Stealth Soakage, die wat kleiner is dan de vorige twee Soakers. Hier kun je 218,8 ml aan water in kwijt en vul je aan de achterkant bij de opening van de tank. Bij dit model heb je eerder het idee dat je met een pistool bezig bent en omdat hij wat compacter is, kun je er makkelijker je actiefilm moves mee uithalen.

Nerf Fortnite HC-E Super Soaker Water Blaster Stealth Soakage

Vanaf 22 maart

De Fortnite Super Soakers en Nerf Blasters zijn op het moment te preorderen via Hasbro Pulse, maar helaas versturen ze de wapens alleen naar adressen in de VS en Canada. In dit artikel lees je echter hoe je dat kunt omzeilen. Op 22 maart zijn de Soakers en Blasters vervolgens officieel beschikbaar en waarschijnlijk verschijnen ze dan op een gegeven moment ook wel in Nederland. In ieder geval zou ook Amazon ze gaan verkopen.

Onlangs konden Fortnite fans hun geluk niet op en vond het Fornite Live evenement plaats. Het event blijkt helaas uiteindelijk een ware ramp te zijn geweest.

The Verge

Reageer op artikel:
Hasbro onthult lading aan Fortnite Nerf Blasters en Super Soakers
Sluiten