Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 19 jul 2018
Leestijd: 2 minuten

Fortnite Toys: Speel tijdens de strijd

Fortnite is een game die eigenlijk draait om het uitschakelen van de competitie. Dat kun je doen door je juist niet te mengen in de strijd en zo te wachten totdat het halve deelnemersveld is uitgeschakeld. Maar je kunt als je heel goed bent ook actief gaan jagen. Toch kan ik me voorstellen dat je soms iet anders wilt doen. Gewoon om de sleur een beetje te doorbreken. Wat dat betreft is seizoen vijf in Fortnite perfect. De game introduceert namelijk toys waar je flink mee aan de slag kan. Dit is wat de Fortnite Toys zijn.

Fortnite Toys

Om de Fortnite Toys vrij te spelen heb je wel de Season 5 Battle Pass nodig. Deze kost je 950 V-bucks. Als je deze in het bezit hebt, dan kun je er mee aan de slag. Met de Fortnite TOys kun je via verschillende ballen spellen spelen met de spelers in je team. En het ziet er gewoon grappig uit. Er zijn twee varianten. Je hebt een gewone variant en een zogenaamde Fancy variant. Je speelt de Fortnite Toys vrij via verschillende tiers, waarbij de Fancy-varianten in hogere tiers beschikbaar zijn.

Fortnite Toys

Het gaat om een golfball, een basketball en een volleyball. Als je hem uiteindelijk vrij gespeeld hebt, dan kun je de bal als een emote toewijzen en kun je hem tijdens de strijd oproepen. Je kunt er overigens per potje maar eentje meenemen, dus je kunt niet tegelijkertijd met een volleyball en een basketball gaan lopen klooien.

Als je vervolgens naar Lazy Links gaat op de map, dan kun je daar ook daadwerkelijk iets doen met de Fortnite Toys. Zo kun je een basketball in de basket gooien en daar krijg je een achievement voor, net als dat je met een golf bal kan proberen om te gaan putten. Zo heb je er ook daadwerkelijk iets aan. Meer over Fortnite vind je hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Fortnite Toys: Speel tijdens de strijd
Sluiten