Mark Hofman
Mark Hofman Smartphones 25 jun 2020

Foto lekt uit: levert Apple een 20W oplader bij de iPhone 12?

Het is de week van WWDC20 en Apple heeft een hele hoop te vertellen. Maar toch zijn er bepaalde dingen die op de achtergrond gewoon door blijven gaan. Zo ook de geruchten omtrent de aankomende iPhone 12-serie.

Apple gaat de oplader voor bepaalde modellen van de iPhone 12 serie een upgrade geven. Het bedrijf uit Cupertino lijkt een 20W USB-C adapter te leveren. Althans, als we de gelekte beelden van Mr white op Twitter mogen geloven dan.

Apple iPhone 12 met 20W oplader

Waar de iPhone 11 anno 2020 nog geleverd wordt met een 5W oplader, heeft de iPhone 11 Pro een USB-C adapter met een vermogen van 18W. Apple lijkt er op dat gebied, met een aantal iPhone 12 modellen, een schepje bovenop te doen. Het bedrijf uit Cupertino levert mogelijk een 20W USB-C adapter bij de smartphones.

Dat is in ieder geval het nieuws dat Mr white op Twitter naar buiten brengt. De lekker staat bij ons op dit moment nog niet bepaald op de radar, maar de dekking van zijn verhaal is aanzienlijk groot. Daarnaast zit er ook een foto in de tweet die op z’n minst opvallend te noemen is. De eerste drie foto’s tonen een doorzichtige oplader, maar de vierde foto laat een Apple adapter zien met een 20W teken erop.

Officieel woord over de adapter hebben we uiteraard nog niet gehoord, dus wat dat betreft moeten we dit verhaal met een korreltje zout nemen. Daarbij weten we ook nog niet of de adapter exclusief voor de iPhone 12 Pro toestellen verschijnt of dat Apple ervoor kiest om de oplader bij de gehele line-up te leveren.

Vier verschillende modellen

In de afgelopen maanden zijn er heel veel geruchten omtrent de iPhone 12 naar buiten gekomen. Zo denken we inmiddels te weten dat de nieuwe serie uit vier verschillende toestellen bestaat. Zo wordt er een 5.4-inch model, twee 6.1-inch modellen en een 6.7-inch model verwacht. De verwachting is dat één 6.1 model en het 6.7 model de Pro’s van dit jaar zijn.

Uiteraard verwachten we dat Apple in september dit jaar de nieuwe iPhone 12 laat zien, maar ook daar is op dit moment nog niet heel veel zekerheid over. De tijd zal het ons leren.

Reageer op artikel:
Foto lekt uit: levert Apple een 20W oplader bij de iPhone 12?
Sluiten