Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Home 5 sep 2017

The Frame: eindelijk een 4K-televisie die je interieur niet verpest

Doordat televisies steeds groter en slimmer worden kunnen ze nogal prominent in je woonkamer aanwezig zijn. Toch zijn niet alle tv’s een killer voor je mooi gestylde interieur. Een goed voorbeeld hiervan is Samsungs ‘The Frame‘. Wanneer de tv aan staat kijk je je favoriete programma’s, series, film; you name it. Staat de tv uit dan verandert hij in een kunstwerk. Deze tv mág niet, maar moét gezien worden.

Op deze Samsung-tv blijft geen detail onopgemerkt

Deze unieke televisie haalt de kleinste details naar de voorgrond terwijl The Frame zelf juist meer op de achtergrond blijft. De kunstzinnige televisie is voorzien van 4K Ultra-HD-technologie waardoor de kleurweergave van het beeld spectaculair is. 4K Ultra-HD is vier keer gedetailleerder dan Full HD waardoor je beeld haar- en haarscherp is. De details komen op deze tv echt tot leven.

Samsung

Art mode: niet alleen slim maar ook nog eens mooi

Samsung’s The Frame beschikt over de beauty en de brains. Deze slimme tv is ook wanneer hij uit staat een plaatje om naar te kijken. De bewegingssensor merkt het wanneer je in de buurt bent, waardoor het scherm aangaat en jij altijd van je favoriete kunstwerk kunt genieten. Wanneer je de kamer verlaat gaat het scherm weer uit. Een echt kunstwerk dus, zowel als het om de techniek- als om het design gaat.

De televisie kan als een schilderij aan de muur worden bevestigd met de zogeheten No Gap Wallmount die er gratis wordt bijgeleverd. Mocht je nou niet zo houden van kunst aan de muur, dan kun je ook nog kiezen voor een aantal bijzondere tv-voeten. Zet ‘The Frame’ bijvoorbeeld op de ‘Studio Stand’, de tv-voet die is vormgegeven als schildersezel, en je schilderij televisie staat er mooi bij. Wie Samsungs The Frame aanschaft kan ook een gepersonaliseerde lijst kiezen van verschillende soorten hout of kunststof die perfect past bij het interieur.

Samsung

De meeste televisies maken je kamer niet mooier. The Frame maakt je kamer altijd mooier. Het is een hele kunst om dit voor elkaar te krijgen, maar het is Samsung gelukt. Deze bijzondere tv is te koop vanaf 2399 euro.

In samenwerking met Samsung

Reageer op artikel:
The Frame: eindelijk een 4K-televisie die je interieur niet verpest
Sluiten