Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Films & Series 28 sep 2021

Deze topfilm komt sneller dan verwacht naar Disney+

Free Guy is een van de grote verrassingen dit jaar. Disney+ komt met een verrassing en zet de film verrassend snel online.

Disney+ is veel meer dan alleen animatiefilms, Marvel en Star Wars. Met het kanaal Star biedt het ook producties van haar andere grote studio’s als FX en 20th Century. Nu komt de streamingdienst met een van haar grote knallers van deze zomer naar dat kanaal.

Veelbesproken Marvel-serie lijkt later naar Disney+ te komen

Free Guy bijna te zien op Disney+

Free Guy komt namelijk naar Disney+. De film zou oorspronkelijk vorig jaar al uitkomen, maar vanwege de coronacrisis is deze net zoals veel andere titels opgeschoven. De film is eigenlijk een soort GTA op het witte doek. Het gaat over een NPC (een non-playable character) in een game die verdacht veel op de hit van Rockstar lijkt. Het personage krijgt echter het besef dat hij vastzit in het spel wat een hoop actie, humor en bizarre situaties oplevert.

Hoofdrol voor de film op Disney+ is Ryan Reynolds. De acteur die je waarschijnlijk beter kent als Deadpool en verschillende andere komediefilms. Als iemand dus komedie en actie kan combineren is het Reynolds wel. Ook zijn er rollen voor Jodie Comer, Joe Keery en Lil Rel Howery.

Goede recensies

De grote vraag is natuurlijk of de film op Disney+ de moeite waard is. Volgens de critici in ieder geval wel, want de titel scoort een dikke 80 procent op Rotten Tomatoes. Het publiek geeft de film zelfs 96 procent. Zeker niet slecht dus!

Free Guy komt sneller dan je verwacht naar Disney+. Op het moment van schrijven duurt het nog maar één dag voordat de film te zien is op de streamingdienst (29 september). Dat is opvallend aangezien Free Guy de afgelopen weken in de bioscopen draaide. Normaal moet je op zo’n film maanden wachten. Het is dus een opvallende maar heel fijne move van Disney+.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Deze topfilm komt sneller dan verwacht naar Disney+
Sluiten