Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 25 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Lidl’s elektrische scooter

Bij Action, Lidl en Aldi liggen wekelijks verschillende gadgets en apparaten in de (online) schappen. Soms zijn ze ietwat vreemd en in andere gevallen zijn ze juist multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; de gadgets zijn vrijwel altijd goedkoop. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Deze week race je Lidl uit op een nieuwe elektrische scooter.

Van elektrische fiets naar elektrische brommer

Lidl gaat hard. De Duitse supermarktketen verkoopt nu al een paar weken op rij verschillende elektrische fietsen waarop je met 25 kilometer per uur door het Nederlandse landschap kunt crossen. 25 kilometer per uur is, als je het aan Lidl vraagt, niet hard genoeg. Daarom verkoopt het in week 21 een elektrische scooter, of elektrische brommer, met een maximale snelheid van 45 kilometer per uur.

Deze elektrische brommer kost maar een paar honderd euro meer dan de elektrische fietsen die je deze week ook nog bij Lidl uit het schap kunt vissen.

Lidl elektrische scooter
Elektrische scooter (Afbeelding: Lidl)

Lidl’s deal: DocGreen Elektrische scooter S4

Geruisloos toeren op een elektrische fiets is gemakkelijk maar niet geheel moeiteloos. Het je het ook went of keert, er moet altijd een beetje getrapt worden. Wie dit teveel werk vindt en liever lui dan moe is kan deze week bij Lidl een elektrische scooter kopen waarop je zo’n 60 kilometer moeiteloos toert. Na die 60 kilometer is de accu leeg en moet je hem vooruit duwen.

Deze elektrische scooter, of beter gezegd elektrische brommer, heeft een afneembare 48V 26Ah lithium-ion accu en een 1,44 kW borstelloze wielnaafmotor. Wanneer de accu leeg is duurt het zo’n zes uur om hem weer volledig op te laden.

Zie jij moeiteloos rondrijden op dit elektrische racemonster wel zitten? Onthoud dan wel dat je een rijbewijs nodig hebt om op deze brommer te mogen rijden (rijbewijsklasse AM).

Lidl elektrische scooter
Elektrische scooter (Afbeelding: Lidl)

Prijs: 1599,00 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer goedkope gadgets. Ben je benieuwd naar wat de zijn? Hier staan de meest opvallende gadgets uit week 21 voor je op een rij: onder meer een Bluetooth hoofdtelefoon van Sony, XXL heteluchtfriteuse en gadgets voor je smarthome.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!