Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Tech 30 jul 2019

Friends fans opgelet: dit evenement moet je gewoon bijwonen

De legendarische serie Friends bestaat binnenkort alweer 25 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden. Vandaar dat fans in september van allerlei festiviteiten kunnen genieten welke volledig in het teken staan van deze populaire sitcom. Zo komt er een speciale pop-up experience waarin bezoekers onder andere door bekende locaties uit de serie kunnen lopen en de mogelijkheid om allerlei unieke props te aanschouwen.

Friends viert 25-jarig bestaan met pop-up experience

Friends is misschien wel meest populairste sitcom aller tijden. Gezien de serie binnenkort 25 jaar bestaat is dat reden genoeg voor een feestje. Vandaar dat er een speciale pop-up experience komt waarmee fans zich compleet in de serie kunnen laten onderdompelen.

Bezoekers zullen onder andere kunnen genieten van nagemaakte locaties uit de serie. Denk hierbij aan bjivoorbeeld de woonkamers van Joey en Chandler maar ook de iconische fontein uit het Friends openingsfilmpje. Daarnaast gaan er allerlei props en kostuums uit de serie ten toon gesteld worden. Je zult hiervoor echter wel naar New York moeten, want daar wordt het evenement gehouden.

Tickets zijn vanaf aankomende vrijdag te koop. De kans is echter groot dat het evenement snel uitverkocht zal zijn. Meer informatie is te vinden op de officiële website.

Speciale reünie aflevering?

Gezien het 25-jarig bestaan van de serie wordt er ook veel gespeculeerd over een Friends reünie. Fans hopen met name dat er ter ere van dit jubileum een speciale nieuwe aflevering uitgezonden gaat worden.

Of dit ook daadwerkelijk zal gaan gebeuren is nog maar de vraag. Er zijn namelijke meerdere castleden die hebben ontkent dat er een dergelijke reünie komt, al wees een recent interview weer op het tegendeel.

Reageer op artikel:
Friends fans opgelet: dit evenement moet je gewoon bijwonen
Sluiten