Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 19 mei 2020

De beste vrienden met Friendship-finish in Mortal Kombat 11

Binnenkort kun je aan de slag met Mortal Kombat 11: Aftermath. Het is een uitbreiding die een stuk meer verhaal verteld en tegelijkertijd een paar nieuwe personages introduceert.

Mocht je geen zin hebben om de uitbreiding op Mortal Kombat 11 aan te schaffen voor de nieuwe personages en het verhaal, dan is er nog goed nieuws. Als gebruiker van de game krijg je toegang tot de nieuwe Friendship-finishing move.

Friendship in Mortal Kombat 11

De Friendship-finishing move is iets dat al lang in de serie zit. Aan het einde van het gevecht kun je je vijand nog even extra vernederen door hem of haar gruwelijk af te maken. Koppen die je er af trapt, ruggengraten die je uit het lichaam trekt of het lichaam in stukjes hakken is allemaal mogelijk. Als alternatief daarop heb je dus de Friendship. Dan krijg je in plaats van gruwelijkheid juist vrolijkheid. In Mortal Kombat 11 zat dat er nog niet in, maar dankzij de komst van Aftermath komt deze wel. En de onderstaande trailer geeft je een goed overzicht wat je op dat vlak allemaal kunt verwachten.

Het is in elk geval een vrolijke aangelegenheid. Opvallend in het overzicht is de verschijning van Mileena. Zij is onderdeel van de Friendship van Kitana. En daarbij komen de twee dames echt als de twee beste vrienden samen om gezellig handje klap te doen. Fans missen Mileena in de game en hadden zodoende gehoopt dat zij onderdeel zou zijn van de nieuwe personages in de game. Dat zit er nog niet aan te komen, maar als we deze cameo mogen geloven, dan is ze in elk geval binnen het verhaal nog in leven en is de kans aanwezig dat ze op een later moment alsnog in de game wordt gestopt.

Mortal Kombat 11: Aftermath verschijnt op 26 mei als betaalde uitbreiding van zo’n veertig euro. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
De beste vrienden met Friendship-finish in Mortal Kombat 11
Sluiten