Milton Broen
Milton Broen 22 okt 2015
Leestijd: 2 minuten

Tof: de mobiele Frontier Plus is de nieuwe generatie houtkachel

Wat is er fijner op een koude winter avond dan lekker voor de houtkachel te zitten? Wij weten het niet zo snel. Helaas beschikt niet iedereen over een houtkachel. Ze zijn over het algemeen groot en zwaar waardoor ze niet in elk huishouden handig zijn. Nu is er de nieuwe generatie houtkachel in de vorm van de Frontier Plus. Deze kleine, mobiele kachel richt zich op de mensen die weinig ruimte hebben zodat ook zij kunnen genieten van de onvervangbare warmte van een houtkachel.

Anders dan andere kachels

De Frontier Plus is anders dan elke andere kachel op de markt. Zo is-ie licht, handzaam en gemakkelijk te (de)monteren. De hitte is gemakkelijk te controleren door de zuurstoftoevoer te veranderen. En aangezien de Frontier Plus voorzien is van inklapbare pootjes, je erop kunt koken en een handige hendel kent is-ie fijn om mee te nemen als je bijvoorbeeld gaat kamperen. Maar zoals we al eerder zeiden is de kachel niet enkel bedoeld voor de kampeer-trip. Met zijn toffe en sprekende design is-ie namelijk ook ideaal voor in je appartement of kamer. Buiten alles ben je verzekerd van effectieve warmte en duurzaamheid omdat de kachel gebruik maakt van ‘s werelds oudste brandstof, hout.

Haal ‘m in huis (of in je tent)

De Frontier Plus is een stijlvolle uitkomst voor wat warmte in je appartement als je geen centrale verwarming wilt gebruiken. En daarnaast is het ook een uitkomst voor bij jou in de tent waar je dan ook nog tegelijkertijd op kunt koken. Voor een prijs van 408 euro is-ie hier te bestellen.

Dit kun je ook doen met de je kachel

Een kachel hoeft niet per sé op hout te worden gestookt. Deze oude kachel in een nieuw jasje is volledig van deze tijd. Wil jij weten door welke bekende ontwerper hij is ontworpen? Dat lees je in dit artikel.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Tof: de mobiele Frontier Plus is de nieuwe generatie houtkachel
Sluiten