Disney probeert het nog een keer: grootste Frozen 2 hit nu te luisteren

Frozen 2 draait slechts enkele weken in de Nederlandse bioscopen, maar is nu al een groot succes. Zo heeft de film in het openingsweekend een record verbroken en is de kans vrij groot dat de opbrengsten binnenkort de miljard dollar grens gaan overschrijden.

Toch hoef je niet perse naar de bioscoop om van Frozen 2 te kunnen genieten. Disney heeft namelijk de volledige videoclip van ‘Into the Unknown’ online gezet, een liedje dat in de film te horen is.

Videoclip Frozen 2 hit ‘Into the Unknown’ online gezet

Wij denken dat het online verschijnen van dit nummer erg goed nieuws is voor kinderen, maar wat minder voor hun ouders. Dit omdat zij het liedje waarschijnlijk tot vervelens moeten gaan aanhoren.

Het wereldwijde succes van “Let It Go” is vermoedelijk te danken aan het feit dat er uitvoeringen zijn in maar liefst 25 talen en het door allerlei artiesten gecoverd werd. De kans dat ‘Into The Unknown’ net zo’n succes gaat worden is misschien klein, maar het online verschijnen van de videoclip is in ieder geval een goed begin.

De meezingversie van ‘Let It Go’ is momenteel overigens zo’n 1,8 miljard keer bekeken, dus het is waarschijnlijk een kwestie van tijd voordat er ook eentje van ‘Into the Unknown’ gaat verschijnen. Daarnaast verwachten we natuurlijk dat er ook dit keer een hoop bekende en minder bekende artiesten zijn die een eigen uitvoering van het Frozen 2 nummer online zetten.

Disney+

Mocht jij er niet genoeg van kunnen krijgen, dan kun je de voorganger van Frozen 2 momenteel via Disney+ bekijken. Daarnaast zijn er op die dienst (zoals verwacht) ook een hoop andere Disney films te vinden, van klassiekers tot vrij recente titels.

Een lijstje met 20 verborgen pareltjes die je wat ons betreft niet mag missen kun je hier vinden. Ook hebben we onlangs een overzicht met gepubliceerd met titels die in december nog gaan uitkomen.

Reageer op artikel:
Disney probeert het nog een keer: grootste Frozen 2 hit nu te luisteren
Sluiten