Rutger Houweling
Rutger Houweling Home 11 feb 2018
Leestijd: 2 minuten

Gaaf, dit stijlvolle pop-up huis zet je binnen vier dagen in elkaar

Zit je erover na te denken om te verhuizen? Of om ergens een vakantiehuis te bouwen? Check dan dit concept. Niet alleen omdat het super awesome is, ook omdat het stijlvol en duurzaam is. De ontwikkelaars van dit pop-up huis snappen dat je niet altijd dure materialen nodig hebt om een stevige woning te bouwen. Daarnaast is het een bouwpakket waarmee geen materialen worden verspild. Je hoeft dus niet te denken om overbodige materialen te moeten hergebruiken. Alles is precies uitgekiend.

Pop-Up Huis zet je zo in elkaar

Het pop-up huis kenmerkt een oppervlakte van honderdvijftig vierkante meter en bestaat uit houten wanden en speciale isolatieblokken. Er zijn ook varianten van 95 vierkante meter en zelfs 224 vierkante meter beschikbaar. Trommel een paar vrienden op, zorg voor een aantal elektrische schroevendraaiers en binnen vier dagen staat het concept als een huis. Opzekers. Check onderstaande timelapse maar eens.

Volgens de ontwikkelaars is het woongebouw eenvoudig af te breken en weer opnieuw op te zetten als je niet helemaal tevreden bent over de locatie. Het gebruikte materiaal zorgt ervoor dat de woning goed is geïsoleerd. Hierdoor is het een passief huis en wordt het energiegebruik op 15 kWh/m²/jaar geschat. Maar niet alleen over het materiaal zijn we te spreken. Check het design. Het resultaat heeft wel iets weg van het fantastische Juvet Landscape Hotel.

De woning oogt simpel doch stijlvol. Er zijn al meer dan 200 Pop-Up Huizen gebouwd over de wereld. Zowel huizen als kantoorbestemmingen. Hier vind je de resultaten.

Heb je interesse om dit huis naar Nederland te brengen? Check dan hier de website van het Pop-Up Huis. Wij gaan alvast op zoek naar een stuk grond in Italië. De prijzen staan helaas nog niet op de website, maar goedkoper dan een appartement in Amsterdam is zo’n Pop-Up exemplaar zeer zeker. Je moet er alleen een stuk grond voor vinden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Gaaf, dit stijlvolle pop-up huis zet je binnen vier dagen in elkaar
Sluiten